Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Zenitem też można...

... Robić na długich czasach Mahon Falls - Hrabstwo Waterford
    Zenit 12XP + CZJ Flektogon 35/2.4 + Ilford Pan 400

1.

2.
    Nie mogę się ogarnąć jak to wygląda. Bo na laptopie raz dobrze, raz za jasne.. Ale na drugim chyba kamień przejarany.

Bonus:
    Do Mahon Falls prowadzi droga, na której samochód zostawiony na luzie toczy się.. pod górę! Siedziałem w tym samochodzie, sprawdziłem 100% TRUE!
    Założę się, że właśnie z tego samego tajemniczego powodu to zdjęcie kręci się w kółko

Na koniec chciałbym pokazać maksymalne-makro-możliwości w/w Flektogona:

Całość z tej rolki Ilforda tutaj
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

No i jesli chcesz mnie zachecic do przyjazdu w twoje okolice to pierwszym bonusem to zrobiles!!!! WOW

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Zenek daje rade....

Domyślnie

Z 15 lat temu podobne zdjęcia zrobiłem w naszych Tatrach właśnie Zenitem. Miło popatrzeć.
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

2 robi wrażenie! dobry set z klimatem

Domyślnie

Greg: chodzi Ci o samochód toczący się pod górę? Bo chyba nie o poruszone zdjęcie Byłem wtedy ze znajomym Canonierem i wymyśliliśmy logiczne uzasadnienie tej zagadki. Ale nie powiem, bo zepsuję zabawę wszystkim, którzy chcą tam się wybrać

Jak pierwszy raz zobaczyłem na dwójce pionowe kreski, to pomyślałem "zajeb***.. Cała klisza będzie podrapana". Ale to przecież płynąca woda Na jednym skanie mam bardzo dokładny odcisk palca - idealne zdjęcie do kartoteki policyjnej. Ale chyba takie są uroki tradycyjnego wołania.
    Ostatnio edytowane przez KaeF ; 27-01-2010 o 15:00
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    Greg: chodzi Ci o samochód toczący się do góry? Bo chyba nie o poruszone zdjęcie
    O zdjecie..... Ladne widoki tam masz!

Domyślnie

Na jakich czasach były robione 1 i 2 jeśli można wiedzieć?

Domyślnie

Oj, spust wciskałem dobre dwa miesiące temu.. Ale wszystkie robiłem na czasie "B", bo w Zenku najdłuższy to tylko 1/60:P:P

O ile dobrze pamiętam, to było coś około sekundy, albo dwóch. Aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć za to.
    Pozdrawiam, Kamil

Domyślnie

hehe gdzies mam jeszcze wezyk do moich zenkow

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów