Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Moja stronka.

Domyślnie Moja stronka.

Co prawda moja stonka ma już ponad miesiąc lecz wciąż jest "nowa" i ciągle aktualizowana. Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat samej strony, jak i dotychczasowych zdjęć, zamieszczonych w galerii.

www.maciejrepecki.pl

Pozdrawiam

Domyślnie

Mi się bardzo podoba.
    Nikon D700/D50 N18-70/f3,5-4,5 S70-300/f4,5-5,6 N50/1.8D T35-75/f2.8

Domyślnie

Stronka fajna, tylko wiesz co jak wszedłem w galerię zobaczyłem np wesele - wszystkie strony i stanąłem w dziurze, nie ma linków gdzie dalej iść...
    Jakbyś może małe tekstowe menu gdzieś dorobił z zakresu galeria było wy wyśmienicie. A i jak jestem w danej zakładce z menu górnego to wyjedź z nią tak jak na hoverze jest, będzie wiadomo gdzie się jest. Taka kosmetyka... ogólnie spoko
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Uwagi jak wyżej.

Domyślnie

Przewidziane to było po prostu inaczej. Jesteś w "weselu" i chcesz inną zakładkę to klikasz "galeria" by znowu pokazało się okienko z podkategoriami. Rzeczywiście na pierwszy rzut oka może brakować właśnie tego przycisku ale tak naprawdę jest.
    Uwagi co do strony technicznej znam a co powiecie o samych zdjęciach?

Domyślnie

Jedynie dodałbym ramkę np. taką samą jak na miniaturkach.

Domyślnie

Strona jest dobra ja bym nic nie zmieniał po za tym Klik i Klik
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kraków/Jaworzno

Domyślnie

Zazdroszczę zdjęć!

Co do strony:
    - Połączenie szarego koloru z pomarańczowym bardzo dekoncentruje mnie - pomarańczowy bardzo rzuca się w oczy.
    Zamiast pomarańczy, użyłbym bieli (zwłaszcza w topie)

- Na Twoim miejscu nie dzieliłbym w aż tak widoczny sposób na trzy części strony.
    Póki co widać wyraźnie, gdzie jest top, gdzie jest content i gdzie jest stopka - może warto byłoby spróbować jakoś to załagodzić?

- Stosuj spójny margines - wyśrodkowanie nie zawsze działa najlepiej - Wydaję mi się, że strona będzie dużo lepiej wyglądać,
    jeżeli Twój logotyp strony, menu, oraz ramka zdjęć będą miały wspólny margines.

- Przeładowanie zdjęć na głównej - wydłużyłbym odrobinę czas. Ciężko jest przyjrzeć się dokładnie zdjęciu w ciągu 2sekund.

Pozdrawiam,
    Piotr

Domyślnie

Dziękuję za kolejne komentarze!

mei - dzięki za konkretne uwagi. Niektóre działania były celowo zamierzone. Kolor pomarańczowy istaniał od początku projektu. Jeżeli zastąpiłbym go białym kolorem, strona byłaby prawie monochromatyczna. A tak właśnie rzuca się w oczy i może chociaż trochę odstaje od innych. Podział, o którym piszesz, również jest z założenia. Strona od początku miała być uporządkowana i nieskomplikowana w swojej budowie. Natomiast zdjęcia na stronie głównej są tylko elementem ozdobnym. Wszystkie zdjęcia z slideshow'a znajdują się w galerii, gdzie można obejrzeć na spokojnie i dokładniej.

Oszczędny w słowach Awatar zymir
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Stronka fajna. Zdjęcia świetne.
    Moja uwaga - zmieniłbym zdjęcie w galerii ogólnej w temacie "krajobraz", ponieważ pasek (?) pod koszulką na pierwszym planie po prostu źle wygląda.
    Nie ważne jest dłuto - ważna jest rzeźba.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów