Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Lusterko

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No kolory ,kadr....do przyjęcia,ale sakramencko pomiędzy gorkami świeci.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No kolory ,kadr....do przyjęcia,ale sakramencko pomiędzy gorkami świeci.....
    Tobie to to za cholerę nie dogodzi
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Tobie to to za cholerę nie dogodzi
    Już taki dziad jestem....
    A tak serio.....robicie ekstra foty,ale....zamiast wstawiać z szybkością pepeszy,może czasami warto na to spojrzeć kilka razy....?..Al,to nie tylko i akurat do Ciebie....Tak mnie, ogólnie,naszło..
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 26-01-2010 o 22:55
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Jyż taki dziad jestem....
    A tak serio.....robicie ekstra foty,ale....zamiast wstawiać z szybkością pepeszy,może czasami warto na to spojrzeć kilka razy....?..Al,to nie tylko i akurat do Ciebie....Tak mnie, ogólnie,naszło..
    Ja tam nie umiem siedzieć nad fotą cały dzień. Szybka akcja i gotowe. Im dłużej siedzę nad czymś tym mi to gorzej wychodzi. A co do tej foty to to nie jest jakaś moja sztandarowa fota i ją tak luźniej potraktowałem. Jakoś nie wyobrażam sobie jej na ścianie... nie mam takich długich ścian

I wiem, że nie tylko mnie się czepiasz, bo czepiasz się wszystkich po kolei. Z drugiej strony to może i dobrze. Ktoś tu porządku pilnować musi.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Ja tam nie umiem siedzieć nad fotą cały dzień. Szybka akcja i gotowe. Im dłużej siedzę nad czymś tym mi to gorzej wychodzi. A co do tej foty to to nie jest jakaś moja sztandarowa fota i ją tak luźniej potraktowałem. Jakoś nie wyobrażam sobie jej na ścianie... nie mam takich długich ścian

I wiem, że nie tylko mnie się czepiasz, bo czepiasz się wszystkich po kolei. Z drugiej strony to może i dobrze. Ktoś tu porządku pilnować musi.
    Jak się nie chce i nie potrafi fot robić,to można,przecież....cieciem być.....
    Może to komuś pomoże,kto wie...?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

bardzo dobre

Domyślnie

Ja tam nie umiem siedzieć nad fotą cały dzień. Szybka akcja i gotowe. Im dłużej siedzę nad czymś tym mi to gorzej wychodzi.
    Nie trzeba siedzieć cały dzień. Wystarczy otworzyć ją na drugi dzień i zobaczyć świeżym spojrzeniem.
    A lusterko samo w sobie jest bardzo ładne.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    A lusterko samo w sobie jest bardzo ładne.
    Ono w zasadzie "robi" tą fotografię
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Uprawnienia umieszczania postów