Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Lusterko

Domyślnie

bardzo dobre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Ja tam nie umiem siedzieć nad fotą cały dzień. Szybka akcja i gotowe. Im dłużej siedzę nad czymś tym mi to gorzej wychodzi.
    Nie trzeba siedzieć cały dzień. Wystarczy otworzyć ją na drugi dzień i zobaczyć świeżym spojrzeniem.
    A lusterko samo w sobie jest bardzo ładne.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    A lusterko samo w sobie jest bardzo ładne.
    Ono w zasadzie "robi" tą fotografię
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Al odbilo Ci i to niezle
    a na marginesie...jak juz wspomniano wczesniej zaswiecilo miedzy szczytami i to naprawde razi
    do tego wszystkiego mogles potraktowac pozostalych plenerowiczow latka
    powalcz na nowo z ta fota bo warto! na duzej wersji przejscia tonalne widac na niebie z prawej strony (takie duze piksele tez tam widac)
    Ty byc moze nie powiesisz na scianie, ale moze znajdzie sie ktos kto by chetnie powiesil mam w wypoczynkowym 6m sciany do zagospodarowania ale pogadac mozemy dopiero po poprawkach

Domyślnie

Zazdroszcze calej szostce widoku, spokojnej wody i mrozu... tego sie nie dalo zepsoc! Poprostu PIEKNIE!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    Al odbilo Ci i to niezle
    a na marginesie...jak juz wspomniano wczesniej zaswiecilo miedzy szczytami i to naprawde razi
    do tego wszystkiego mogles potraktowac pozostalych plenerowiczow latka
    powalcz na nowo z ta fota
    bo warto! na duzej wersji przejscia tonalne widac na niebie z prawej strony (takie duze piksele tez tam widac)
    Ty byc moze nie powiesisz na scianie, ale moze znajdzie sie ktos kto by chetnie powiesil mam w wypoczynkowym 6m sciany do zagospodarowania ale pogadac mozemy dopiero po poprawkach
    Grudzinski,włącz jakieś sensowne fonty,bo za chol...ę nie kumam....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów