Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Kwadrat - kolor

Domyślnie Kwadrat - kolor

Witam,

stare zdjecie z Marca z Ameryki Łacińskiej. Kiedys pokazywałem podobny kadr, tu chodzi mi głównie o obróbke - czekam na rady i krytyke Praktycznie koloru w ogole nie robilem, a troche kadrow mam ktore chce pokazac w kolorze. Tak wiec jak to wyglada?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kujawsko-Pomorskie

Domyślnie

Gdyby tym glonom dać troszku ochłonąć, a wodzie odjąć nieco lazuru, dla mnie byłoby git. Sam strzał spokojowy

Domyślnie

Bardzo mi się podoba, kolorki wypasione, czyściutko itp , Mam jedno "ale" - czemu ta góra taka ciemna ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymkowsky Zobacz posta
    Gdyby tym glonom dać troszku ochłonąć, a wodzie odjąć nieco lazuru, dla mnie byłoby git. Sam strzał spokojowy
    Cel byl zrobic landrynkę! Jest za kolorowo?

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba, kolorki wypasione, czyściutko itp , Mam jedno "ale" - czemu ta góra taka ciemna ?
    Dzieki Chodzi Ci o szczyt tej gory po lewej? Jesli tak to cmury tak naszly i zaslonily slonce, tak mam na rawie.
    Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 26-01-2010 o 21:20

Domyślnie

Mz jest bardzo ladnie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

No tak ,jeśli chodzi o walkę jagody z wściekłą pistacją,to ok...
    Fajny kadr,popraw kolorki i będzie gitarka....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dla mnie kadr bardzo dobry, jedynie takich kolorków nie trawię - to już nie jest fotografia tylko grafika.

Domyślnie

Dla mnie wygląda pięknie, kolorowo, kwadratowo, ramkowo i cukierkowo, pięknie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Dla mnie wygląda pięknie, kolorowo, kwadratowo, ramkowo i cukierkowo, pięknie!
    Dla mnie też .
    Bardzo słodki, kwadratowy landryn .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Dla mnie kadr bardzo dobry, jedynie takich kolorków nie trawię - to już nie jest fotografia tylko grafika.
    Grafika? Morze Karaibskie a Bałtyckie ma inny kolor, na dodatek o wschodzie słonca i w miejscu gdzie łodzie mają zakaz pływania i ni ma w ogole ludzi. Oczywiscie kolorki sa leciutko podkrecone, ale nie zeby tak bardzo.

Dzieki.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów