Ostatnio zastanawiam sie nad takim zestawem - czy ktos moze ma go i moglby napisac jak sie sprawuje- jakies male takie podsumowanie ?
Szukaj
Ostatnio zastanawiam sie nad takim zestawem - czy ktos moze ma go i moglby napisac jak sie sprawuje- jakies male takie podsumowanie ?
Hmm nikt nie mial stycznosci ???
Mam w połowie tylko podobny zestaw czyli głowicę 804RC2. Spełnia swoje zadania. Ładnie działa we wszystkie strony. Jak zablokuję to jest stabilna. W zasadzie ciężko się rozpisywać. Do krajobrazów, portretów i innych gdzie nie trzeba szybko celować jest w porządku. W tej chwili jednak pewnie bym wybrał jakąś kulową (szczególnie jeśli chodzi o makro)
Pozdrawiam
Sławek
N i L
parafrazując słowa churchila...manfrotto 055PROB to zwykły, amatorski statyw, ale problem polega na tym, że jeszcze nikt nie zrobił lepszego za te pieniądze![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Zamowilem - zobaczymy co z tego bedzie ;')
mam taki zestaw jest w porządku. wielu ludzi mi go polecało. statyw metalowy stabiny, głowica plastikowa i trochę boje się dokręcić mocniej wolałbym metalową ale ogulnie jest w porządku.
Zestaw juz sprawdzony w terenie - spokojnie moge polecic![]()
Wyrabia kondycje ciezarem hehehe
Skontaktuj się z nami