Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wyspa

Domyślnie Wyspa

Witam,
    wczoraj rano gdy tylko spojrzałem przez okno, wiedziałem że chcę wyjść na dwór. Później spojrzałem na termometr i mój zapał jakoś dziwnie ostygł...
    Odczekałem trochę, dając szansę wschodzącemu słońcu na ogrzanie powietrza, ale i tak gdy tam jechałem było -23,5, gdy wracałem -19,5 st C.
    Warto było?
    Wyspa 1
    Wyspa 2
    Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 25-01-2010 o 21:32

Domyślnie

Gdzie taką wysepkę upolowałeś ?
    Ostatnio edytowane przez Calme ; 25-01-2010 o 21:36

Domyślnie

Już widać. Bardziej przemawia do mnie 2. Ale chyba jednak nieco więcej dołu kosztem góry bym dał.
    Ps. na 1 jak i 2 przy górze kadru (1) i z boku po prawej na środku (2) masz syfek na matrycy do wystemplowania.

Domyślnie

Również za 2,ale warto by było stempelkiem potraktowac te plamki na niebie
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Za plamkę przepraszam, usunąłem na koniec ale widocznie nie zapisałem po zmianie (ale się zirytowałem na siebie, że nie zauważyłem co wstawiam).

Calme, jeśli pytasz poważnie (w co wątpię ) to wyspa na Zalewie Zemborzyckim, krążę wokół niej od dawna i czasem coś się uda, często nic.
    Chciałem dać duuuużo nieba, bo było tak błękitne jak rzadko tej zimy. Do tego na dole były ślady ludzi i quadów.
    Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 25-01-2010 o 21:51

Domyślnie

Wolałem się upewnić Quada widziałem też w niedzielę. Trzeba by kiedyś podejść tą wyspę jak unosi się tam mgła - ale to chyba dopiero na wiosnę co

Domyślnie

Zrobiłem kilka takich zdjęć, ale na jesieni - nic ciekawego z tego nie wyszło. Trzeba trafić na kolorki, słońce mgłę... Na wiosnę ... brzmi ciekawie. Dzieci trochę podrosły i wreszcie mogę się w nocy wyspać, a rano wstać i wymknąć się na zdjęcia.

Domyślnie

Szkoda, ze warunki zniechecily do podejscia do tematu zaraz przy wschodzie slonca (albo zaraz po nim) Pewnie udaloby Ci sie zastac inna/ciekawsza scenerie.
    Tutaj jednak jest ladnie i kadr nr 2, z wieksza iloscia dolu bedzie git!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Świetne masz widoki Mi się podoba nr 2, bardzo przestrzennie, niemal z chłodnym powiewem
    D700+S17-35/2.8-4+N35/1.8+N50/1.8+T28-75/2.8+pt04+sunpaki cztery

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów