Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Kosowo

Domyślnie Kosowo

Trochę kosów się nazlatywało, żeby je jako tako pstryknąć musiałem przygotować pod nie tło, niestety czarne na białym nie bardzo wychodzi.

1.

2.

Temu trochę główka poza GO wyskoczyła, jednak przyjął taką, pozę że szkoda było nie pokazać, sam nie wiem gdzie on ma przód a ja to zdjęcie robiłem.

3.

4.

Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Dwa ostatnie bardzo fajne, zimno ich nie rozpieszcza.

Domyślnie

bardzo ładne kadry, ale odnoszę wrażenie że dwa pierwsze mają trochę za jasne ubarwienie nie sądzisz ?

Domyślnie

Dwójka poszła w niebieski i właściwie nie wiedziałem jak się tego pozbyć, po przeprogramowaniu puszki, balans lubi wskoczyć w niebieski odcień.
    Jeden to samica kosa i właśnie taka jest brązowawa i dużo jaśniejsza
    Pozdrawiam Zbyszek
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Dobra robota !!! U mnie też takie jasne kosy, tej zimy.
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbysior Zobacz posta
    Dwójka poszła w niebieski i właściwie nie wiedziałem jak się tego pozbyć, po przeprogramowaniu puszki, balans lubi wskoczyć w niebieski odcień.
    Jeden to samica kosa i właśnie taka jest brązowawa i dużo jaśniejsza
    ok . ja widuję kosy w parkach i zawsze mi się wydawało że są trochę ciemniejsze - proszę o wybaczenie laikowi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ok . ja widuję kosy w parkach i zawsze mi się wydawało że są trochę ciemniejsze - proszę o wybaczenie laikowi
    Nie przejmuj się, ja krzyknąłem jak ją pierwszy raz zobaczyłem… o przyleciał kwiczoł i dopiero wtedy sobie przypomniałem jak wygląda kwiczoł.
    Pozdrawiam Zbyszek
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

No jasne, że nr 1 to samica. Tło całkiem ładne Ci wyszło, kosy zresztą też. U mnie kosy na osiedlu wcinają jabłka - ktoś mądry im podrzuca. Ja też czasami nie zjem i oddam.
    Pozdrawiam. Krzysiek

Domyślnie

Moje też dostają jabłka, mam ich coraz więcej, ptasie radio działa, poza tym mogę się poszczycić sześcioma grubodziobami, dla wyobrażenia ile tego ptactwa jest powiem, że półtora kilo dziennie samego słonecznika idzie a sprawa jest rozwojowa, dzisiaj przywieźli mi worek 25 kilo i na długo to nie starczy.
    Pozdrawiam Zbyszek
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Trójka jest po prostu bajkowa... Mniut malyna.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów