czy ktoś wie jak zrobić taki efekcik przemieszczania (i w czym to zrobić) jak w tym filmiku czas 2:50
Szukaj
czy ktoś wie jak zrobić taki efekcik przemieszczania (i w czym to zrobić) jak w tym filmiku czas 2:50
nikt nic?
jeszcze podbiję
Mi to wygląda na wycięcie 1 klatki z filmu, następnie wyszparowanie postaci i ściany powyżej niej i wrzucenie na osobną warstwę a następnie przesuwanie obu tych warstw względem siebie w jakimś zmyślnym sofcie do montażu. Pytanie tylko skąd wzięły się skały które były pod postacią (tzn. pod tą wyseparowaną). Obstawiam wycięcie z sąsiednich klatek albo klonowanie.
Nie siedzę w temacie filmów a nikt się wcześniej nie odezwał więc uprasza się o nie jazgotanie jeśli palnąłem jakąś głupotę.
przyznam że liczyłem na większy odzew
ku6i ja bym stawiał na zdjęcia obrobione bo te obrazy są tak naprawdę nieruchome a tylko przesuwają się względem siebie
może jeszcze jakieś pomysły?
To jest zrobione ewidentnie tak, jak sobie wykoncypowaliscie. Nie ma co tu wiele kombinowac.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami