Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Derryclare Lough

Liczyłem na to, że uda mię uchwycić tą wyspę w typowo zimowej scenerii ale się nie udało...

Tym razem wystemplowałem druty

*

*

***wersja nieregulaminowa***

Chciałbym przypomnieć pozostałe dwie panoramy, może wówczas chłopaki zrozumieją o co mi chodziło

*1*

*2*
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Al,dla mnie dwójka,z linki,"the best"..Tu jest za mało światła i trochę balans mi nie leży,chociaż technicznie bez uwag........
    Lustro jest prima...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kujawsko-Pomorskie

Domyślnie

cenka opada...

Domyślnie

tak do takiego motywu warto zrobić cykl, kadr wypracowany na maxa, kolorystyka mnie odpowiada, mz. bdb fota

Domyślnie

Jak patrze na całosciowe zestawienie tych kadrow, to Ci powiem, ze pieknie sie to prezentuje!! Szkoda, ze sniegu nie bylo... Ale przeciez miales dorysowac?

Mz bardzo ladny kadr
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Pięknie się prezentuje.

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Podoba się

Jakby się dało kadrowac z niższego pułapu to tak bym zrobił...żeby było 100% lustereczka

Chodzi mi oto, że drzewka w wodzie są wyżej od skałki, a na górze nie ...to tylko moja wizja
    D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Domyślnie

No Al.......nie ma wstydu....piekna panorama....swietnie....zeroz zastrzezen!

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Al,dla mnie dwójka,z linki,"the best"..Tu jest za mało światła i trochę balans mi nie leży,chociaż technicznie bez uwag........
    Lustro jest prima...

No ale chlopaki tam byly o wschodzie slonca!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Jak patrze na całosciowe zestawienie tych kadrow, to Ci powiem, ze pieknie sie to prezentuje!! Szkoda, ze sniegu nie bylo... Ale przeciez miales dorysowac?

Mz bardzo ladny kadr
    Myślałem, że to będzie prostsze to zrobienia

Cytat Zamieszczone przez maddnes Zobacz posta
    Podoba się

Jakby się dało kadrowac z niższego pułapu to tak bym zrobił...żeby było 100% lustereczka

Chodzi mi oto, że drzewka w wodzie są wyżej od skałki, a na górze nie ...to tylko moja wizja
    Miałem dylemat bo zalinkowana 2 była robiona z pułapu wody, a 1 z małego pagórka tuż obok ale wybrałem wersję z pagórka. Tam jak na mojego oko było się źle ze statywem rozstawić, chociaż chłopaki dawali radę, a z ręki się nie dało bo ciut ciemno było.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maddnes Zobacz posta
    Podoba się

Hehe nie bylo by lusterka, nie bylo by problemu

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów