No tak,światełka ,na końcu,nam nieco brak....Chciałaby dusza do raju.....![]()
Szukaj
No tak,światełka ,na końcu,nam nieco brak....Chciałaby dusza do raju.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Ten obiektyw jest specjalnie zrobiony dla WLD, przez firmę nikon.Ręczna robota. Oprócz wysokiej jakości soczewek, zastosowano w nim specjalny system, przywabiania ślicznych ptaszków. Waldek jak tylko wychodzi w teren, to wokół niego zawsze ale to zawsze, jest gromada gotowych do pozowania ptaków. Inna sprawa że każdy ( nie tylko ptak ) chciałby mieć zdjęcie, wykonane przez tak dobrego fotografa.
A tak na poważnie to nie wiem jak on to robiPodejrzewają , że przełożył szkiełka z 300/2,8 do 70-300 VR
![]()
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
Fotki są śliczne. Zdjęcia robione z jakiejś kryjówki, że tak blisko udaje ci się fotografować?
fajne kadry, najbardziej 6, super jakość, gratki
Wszystkie swietne,duze brawa.
Zdjęcia powstały w trzcinowisku. Wszedłem w gęstą kępę trzcin i czekałem. Wąsatki pojawiły się po niespełna 30 minutach. Były tak zajęte skubaniem trzcin, że nie zwracały na mnie uwagi. Gdyby nie wiatr, miałbym o wiele lepsze ujęcia. Druga sprawa to emocje, były tak wielkie, że z trudem opanowywałem drżenie ręki (i tu też sporo zdjęć poszło do kosza). No ale jak tu zachować spokój, kiedy na wyciągnięcie ręki siedzą dwie samiczki wąsatki i skubią trzcinę? Nie płoszy ich trzask trzciny, płoszy hałas migawkiEmocje powodowały to, że w ogóle nie czułem mrozu (-15 stopni)
![]()
![]()
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Bardzo ladne jak zawsze,gratki.
out of the body
OM10+S28-70
Szczena opada takie foty, jakoś… jak Waldek to robi? Ja nie wiem, z podpisu wynika, że z ręki
, to już całkiem nie wiem
.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Swietna seria,gratuluje.
hi hi hi nawet nie wyobrażam sobie jak w tak gęstych trzcinach uzywać statywu, czy monopoduTo jest niemożliwe wręcz
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Skontaktuj się z nami