Witam. Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum na początku wypadami mi się przywitać i coś o sobie napisać. A więc WITAM WSZYSTKICH. Nazywam się Piotrek jestem studentem budownictwa w Olsztynie. Moją największą pasją jest nurkowanie. Jestem płetwonurkiem trimixowym i wrakowym federacji iantd/tdi/cmas. Można mnie spotkać na takich forach jak forum-nuras czy forum divetrek. Czy ktoś z forum też odwiedza te strony? Niedawno wpadłem na pomysł żeby jakoś pokazać innym co mnie tak kręci w tym nurkowaniu. Zakupiłem więc aparat z obudową itp. Od jakiegoś miesiąca chłonę wiedzę na temat fotografij. Wcześniej nie miałem z tym żadnej styczności poza typowymi małpkami i pstrykaniem bez sensu Mój sprzęt to Nikon D70 obiektyw Nikon 18-55mm, Nikor 10,5mm obudowa Ikelite + porty. Niestety nie mogę dojść jakie parametry zmienia się za pomocą przycisku BKT znajdującego się w lewym górnym rogu pod pokrętłem trybu pracy oraz przycisk suwakowy po prawej stronie LCD ( można ustawić na kropkę albo L ) Proszę o odpowiedź. Napewno będę miał do was jeszcze sporo pytań. Jestem zupełnym laikiem w tym temacie więc bądźcie wyrozumiali. Mam nadzieję, że dzięki waszej pomocy szybko to się zmieni i będę mógł ja komuś w czymś pomóc Pozdrawiam