znaleźć listę to nie problem
ale mimo to dzięki!
bardziej zależny mi na informacjach od Was, co używacie i co polecacie
Szukaj
znaleźć listę to nie problem
ale mimo to dzięki!
bardziej zależny mi na informacjach od Was, co używacie i co polecacie
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Nie to żebym chciał być szczególnie złośliwy, ale miarą popularności jest liczba pobrań, a poza tym masz przy każdym programie z listy opinie jego użytkowników.
Medice, cura te ipsum.
FitFaktura
Spawdźcie sobie Faktura Small Business https://www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/. Naprawdę fajny programik. Cena niby nie najniższa, bo 200zł, ale w przeliczeniu na miesiąc to około 16zł, a po roku połowę mniej, więc nie są to duże koszty za wygodę i oszczędność czasu, które daje program.
Wystarczy, że będzie chciał coś odnależc z poprzednich miesięcy/lat, posortować, podejrzeć, sprawdzić i już jest problem bo albo ma osobne pliki, albo arkusze i musi to zrealizować za pomocą funkcji lub dodatkowych opcji w excelu.
Każdy program za "stówkę" rocznie jest dużo wygodniejszy. Są ludzie, co wolą 10 faktur miesięcznie wypisywać ręcznie i potem szukać po segregatorach - można i tak. Tylko, że to strata czasu.
Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
Vivitar 135 2.8 F mount
Ok, nie twierdziłem, że Excel jest dobrem na całe zło. Ja nie mam takich potrzeb, więc Excel spełnia swoje zadanie, ale rozumiem, że komuś takie możliwości mogą być przydatne i dedykowana aplikacja w takim przypadku jest lepszym rozwiązaniem.
A co do papierowych faktur - nie wiem, jeszcze nigdy takiej nie wystawiłem![]()
Ja polecam onlineowy serwis fakturownia.pl. Używam w dwóch małych firma i naprawdę jestem zadowolony. Przy okazji załatwia archiwum dokumentów, faktury w walutach, itp.
Do tego naprawdę ładny i porządnie zrobiony. Do trzech faktur miesięcznie za free. Naprawdę nie warto bawić się Excellem.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
Skontaktuj się z nami