Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Majdanek

Domyślnie

Jedynka i trójka dobre. Dwójka mniej, a "thanks" już w ogóle się nie mieści.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Osobiście bardzo lubię tego typu prace - one zwyczajnie uruchamiają umysł i to mi się bardzo podoba.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Temat. Wykonanie. Wszystko z ogromna wyobraznia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Temat. Wykonanie. Wszystko z ogromna wyobraźnią.
    Się podpiszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Niezwykle wymowne...
    Pomyślałem dokładnie tak samo...

Nie neguję ocen nikogo z komentujących, jednak wydaje mi się że akurat w tym przypadku, powinno się oceniać serię jako spójną całość. Nie ma tu zdjęć które "odstają", każde z nich w innym wymiarze przekazuje te same emocje. Zaprezentowane samodzielnie nie miały by tej siły przekazu. Ale jest to oczywiście tylko moje subiektywne zdanie.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

do krajobrazu to zupełnie nie pasuje. Poza tym nie rozumiem, po jaką cholerę na polskim forum piszesz po angielsku? Pardon ale coraz bardziej denerwuje mnie ta amerykanizacja.

Nie pasuje to tematycznie do żadnej kategorii na tym forum. Nie jest to reportaż ani abstrakcja. Mogłem umieścić zdjęcia w kat. inne ale to troszkę bezsens bo mało kto tam zagląda. Amerykanizacja - po prostu - kopiuj wklej z deviantart.com. Tytuł jest napisany po Polsku. Myślę też, że każdy Polak doskonale kojarzy do miejsce z lekcji historii więc nie wiem w czym problem. Zresztą czy to aż tak razi ?

Dziękuję za komentarze. Będą następne prace - tylko najpierw w mojej głowie musi narodzić się wizja kadru.

edit:

Ale jest to oczywiście tylko moje subiektywne zdanie.
    Cieszę się, że dostrzegłeś tryptyk.

Jeszcze raz dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez Piotr_ek ; 22-01-2010 o 00:23

Domyślnie

Nie wiem czy to na pewno ten dzial...ale 3 jest bardzo wymowna i "rozwalajaca" - swietna fota.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Piotrze mam nadzieję, że nie poczułeś urazy względem mojego komentarza. Ostatnio mam cięty język w związku ze zbliżającą się sesją, hektolitrami kawy wypijanej co rano i oczu podkrążonych od promieniowania sRGB Na pewno ciężko byłoby się zdecydować w temacie działu...w sumie to cieszę się, że zamieściłeś te zdjęcia tutaj. To jest mój swoisty matecznik na tym forum, dzięki czemu mogłem szybciej owe zdjęcia zobaczyć.

Jeżeli ctrl+c + ctrl+v z devianta to wybaczam Ostatnio dużo mówi się o amerykanizacji (między innymi stanowisk w pracy typu TRASH BIN OPERATOR i pojawiających się w PL Patriotach...stąd mój niesmak, taki już jestem niespołeczny )

Nie ma sensu dalej ciągnąć tematu komentarzy. ja pozostaję w swej ocenie przy zdjęciu nr 3. Aczkolwiek uważam, że żadne zdjęcie nie jest w stanie przekazać dramaturgii tego miejsca. Zwiedzałem ten obóz i potem przez tydzień czasu miałem głębokiego doła...zatem mając pojęcie o co tam chodzi wybieram zdjęcie nr 3 jako pasujące najlepiej do moich odczuć.

Pozdrawiam.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Piotrze mam nadzieję, że nie poczułeś urazy względem mojego komentarza.
    Nie widzę problemu. :P

Domyślnie

"Nie widzę przeszkód..." powiedział ślepy koń na Wielkiej Pardubickiej sorka za offtop ale nie mogłem się powstrzymać

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów