Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Potyczek z modelkami ciąg dalszy Przed obiektywem Paulina, szkiełko 85 1,8, efekty poniżej. Krytyka mile widziana

1.

2.

3.

Pozdrawiam
    Jarek

Domyślnie

Wszystkie śliczne, ale od trójki nie mogłem oderwać wzroku !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Ogólnie jest dobrze, ale...
    1. Twarz dziwnie miękka w porównaniu z ostrym płotem, płaszczem i szalem. Poza tym coś nie tak z oczami.
    2. Znowu kontrast ostrości - twarz gładzona niepotrzebnie a oczy chyba przeostrzone.
    3. Lubię takie ujęcia. Twarz znowu gładziutka, skrzydełko nosa, brwi i oczy przeostrzone (przynajmniej w porównaniu z twarzą), nie podoba mi się rozkład ostrości na płaszczu.
    Oglądam na laptopie a on lubi kłamać, ale oczy chyba trochę przekombinowane. Białka wyszły tak sobie.

Ogólnie mniej blura, ostrożniej z ostrzeniem i miód malina. Szczególnie 3.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Dzięki za komentarze.

trezrrr, z blura nie korzystalem ale chyba poszedem za daleko ostrożnością, tj. chcąc ochronić skórę twarzy po wyostrzeniu dodałem maskę na twarz (poza oczywiście oczami, nosem i ustami, jak zauważyłeś), przez co powstał ten kontrast o którym mówisz. Będzie nauczka na przyszłość, dzięki za uwagi

Domyślnie

Dla mnie trójeczka !
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

na trzecim chyba na prawe oko modelki wjechałes pędzlem niechcąco i przesada troszke z tym blurem tak to chyba okej
    d70 50 1.8 i ja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mosquito Zobacz posta
    trezrrr, z blura nie korzystalem ale chyba poszedem za daleko ostrożnością...
    Też tak robię i często ktoś mnie za blura krytykuje.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

z tych trzech, zdecydowanie 3, mniej ostrzenia oczu i bedzie bardzo dobrze

Domyślnie

3 nie powaliła cały secik super
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

no 3 rzeczywiście najlepsza tylko o ile wygładzanie moge znieść to już to wyostrzenie psuje mocno

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów