Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Druk dużego formatu

Mam taki sobie pocięty pliczek z Fujikowej matrycy 6mpxów Czornyj drukował to w rozmiarze bodajże 120x40 czyli wiem że się da. Nie wiem tylko gdzie Do Marcina posłałem PMki ale mimo obecności na forum odpowiedzi nie dostałem. A że zaczyna mi zależeć na czasie ( w jakieś maximum 10 dni chciałbym mieć druk) to pytam gdzie taki format drukować - szybko i dobrze.

Domyślnie

szybko i dobrze to wydrukuj sobie w Qprincie, mozesz nawet z certyfikatem autorstwa (czy jakos tak to sie nazywa)

Domyślnie

Zerkne zerkne ale cos chyba drogo maja

Znalazlem takie cos http://www.forum.nikon.org.pl/showpo...27&postcount=6

Ktos cos wiecej moze powiedziec? Zalezy mi naprawde na czasie wiec kazda opinia mile widziana. W przyszly czwartek bede w PL i chcialbym miec najpozniej do poniedzialku wydruk gotowy.

Domyślnie

Nie napisales ze ma byc tanio, tylko: "szybko i dobrze". Ja tam robilem sporo wydruków i bylo naprawde ok.

Domyślnie

A nie jest przypadkiem tak, że Czornyj podał maila, na który należy się z nim kontaktować? Zobacz w ogłoszeniach komercyjnych - tam są wszelkie informacje.

Domyślnie

ja takie wydruki robię na stronie e-fotolab w Koszalinie. Często mają promocje i można z nimi wszystko dogadać.
    Monika Dąbrowska, mój przyjaciel D700; kilka kilo klamotów i Korba ... na punkcie fotografowania
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    A nie jest przypadkiem tak, że Czornyj podał maila, na który należy się z nim kontaktować? Zobacz w ogłoszeniach komercyjnych - tam są wszelkie informacje.

Ja całkiem niedawno z Marcinem PMowałem w tych sprawach więc nie wiem skąd nagłe milczenie. maila wysłałem ponownie wczoraj przez forum. Może faktycznie wyślę na adres podany w ogłoszeniu.

Niemniej jednak wszystkie sugestie mile widziane

Domyślnie

Już udało się nawiązać kontakt. Będzie druk

Uprawnienia umieszczania postów