Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Portret corki

Domyślnie Portret corki

HM...jak pochwalicie to sie uciesze, jak madrze zganicie bedzie to zapewne pouczajaca lekcja, pozdrawiam

Domyślnie

Kombinowales cos z oczami w PS?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Gdyby nie te oczy to był by całkiem miły portret.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    Kombinowales cos z oczami w PS?
    Jestem przekonany, że oczka kombinowane i to dość ostro - za ostro. Poza tym fatalnie plastikowa skóra po obróbce plus żółte przebarwienia. Słowem, obróbką zrobiłeś stylizację na lalkę. Nie podoba mi się.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie Powtorka, minimalistycznie PS

Naprawde PS uzylem teraz do delikatnych przerobek (pierwsza fotka b odczula dzialanie PSa), oczka tym razem nie dotykalem, buzie tez nie...a odcienie kolorow...coz mam juz nieco "przechodzonego" laptopa. Nosze sie zamiarem kupna 17 cali, LED - czy uzuskam lepszy kolorystycznie efekt. Zawodowy Fotograf polecil mi kineskopowy monitor, jesli zdjecia chce przeniesc na papier w naturalnych kolorach. Czy mial racje? Czy druga fotka jest b naturalna?

Domyślnie

Tak. Kombinowalem dosyc, aby zwrocic Wasza uwage i "poprawic" fotke. Tym razem PS uzyty delikatnie bez zbednych przerobek. Odcien zoltgo- na to nie mam wplywu - stary laptop. Nosze sie zamiarem kupna 17, LED o duzym kontrascie - to pomoze? Zawodowy, studyjny fotograf polecil mi obrobke zdjec na kineskopowym monitorze, dzieki ktoremu fotki papierowe nie sa przeklamane i przebarwione - to prawda???
    pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów