HM...jak pochwalicie to sie uciesze, jak madrze zganicie bedzie to zapewne pouczajaca lekcja, pozdrawiam
Szukaj
HM...jak pochwalicie to sie uciesze, jak madrze zganicie bedzie to zapewne pouczajaca lekcja, pozdrawiam
Kombinowales cos z oczami w PS?
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Gdyby nie te oczy to był by całkiem miły portret.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Naprawde PS uzylem teraz do delikatnych przerobek (pierwsza fotka b odczula dzialanie PSa), oczka tym razem nie dotykalem, buzie tez nie...a odcienie kolorow...coz mam juz nieco "przechodzonego" laptopa. Nosze sie zamiarem kupna 17 cali, LED - czy uzuskam lepszy kolorystycznie efekt. Zawodowy Fotograf polecil mi kineskopowy monitor, jesli zdjecia chce przeniesc na papier w naturalnych kolorach. Czy mial racje? Czy druga fotka jest b naturalna?
Tak. Kombinowalem dosyc, aby zwrocic Wasza uwage i "poprawic" fotke. Tym razem PS uzyty delikatnie bez zbednych przerobek. Odcien zoltgo- na to nie mam wplywu - stary laptop. Nosze sie zamiarem kupna 17, LED o duzym kontrascie - to pomoze? Zawodowy, studyjny fotograf polecil mi obrobke zdjec na kineskopowym monitorze, dzieki ktoremu fotki papierowe nie sa przeklamane i przebarwione - to prawda???
pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami