Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: ups

Domyślnie

Z niektórymi żartami jest tak, że dopiero kiedy doświadczymy podobnie groteskowych sytuacji okazują się one tragiczne i bolesne. Mam na myśli kawały o Żydach, lekarzach, czy blondynkach rozbijających samochody itd. Czasami trudno przewidzieć reakcje odbiorców, zwłaszcza kiedy nie jest się znawcą tematu albo kierowały nami zupełnie inne intencje niż odczytuje odbiorca. Co do komentarza to, chyba przez podobieństwo dla mnie najfajniejszy jest jakubasa

Domyślnie

oni wpadli na ten czerwony furgon a w srodku byly materace i przezyli

Domyślnie

właśnie to znalazłem,
    wow
    wiadomo co z nimi??
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Średnio zabawne - ja widziałem dwie takie sytuacje - obydwie w Dęblinie na przestrzeni kilkunastu lat. Mnie to nie śmieszy, pomimo, że jest to fotomontaż

Gemini
    Gość

Domyślnie

... tak mi sie wydaje, ze nie ma szans na autentyzm tego zdjęcia... nie pasują mi proporcje skoczków w odniesieniu do busa, nad którym są bezpośrednio... a jeszcze trzeba wziąć pod uwagę wysokość... osoby powinny być w tych warunkach o połowę mniejsi ... tak bardzo IMHO ...

Domyślnie

Nie śmieszy mnie to zdjęcie

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Widziałem cięcie spadaka po splątaniu uprzęży i łamanie nóg przy lądowaniu. Nie śmieszne...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Nie wydaje mi sie zeby to byl oryginal ale moze dostaniemy nefa od autora to sie wyjasni ?

Domyślnie

Ale ktoś temat odkopał... a myślałem, że Zaziel coś wrzucił

Erie miał rację ponad dwa lata temu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emet_b Zobacz posta
    (...)wiadomo co z nimi??
    ... a tak sobie lecą już przeszło od dwóch lat ...
    MarcinWilk

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów