Szukaj
mam cholerną nadzieję, że to montaż
szkoda, że to już nie to samo forum...
Nie, to na pewno autentyk... przeciez zachodzace slonce za chmurami daje dostatecznie duzo swiatla, zeby zamrozic obiekt poruszajacy sie z predkoscia kilkuset km/h... Warto tez zwrocic uwage na przepal na rynnie, ktory powstal w czasie doswietlania skoczkow lampa.
forum.niekojarze.pl
To tandem i otwarcie zapasowego spadochronu, po wcześniejszym wyczepieniu się z czaszy głównej (przepraszam za spadochroniarski slang).
Oni są 30-40m nad ziemią i z tego co widzę wątpię, żeby wyszli bez uszczerbku z tego zdarzenia. Ciarki przeszły mi po plecach.
Pytanie do Zaziela, czy to nie przypadkiem Nowy Targ i kiedy zrobiona fotka? Takie zdarzenia jak to ( uzycie spadochronu zapasowego) odnotowywane są przez Urząd Lotnictwa Cywilnego. Jeśli podasz datę to sprawdzę, czy tym ludziom coś złego się stało.
Jestem ciekaw co stało się ze skoczkami
Zdjęcie super
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Nie wyobrażam sobie żebys dla żartu zamieszczał tu autentyczne zdjęcie. Dla mnie, nawet jak na fotomontaż
to dosyć mało wyszukany zarcik. Sam kiedyś skakałem i dwóch moich kolegów z sekcji spadochronowej zginęło
w takich wypadkach. Miło by bylo wiedzieć, że to tylko fotomontaż.
Pozdrawiam
...patrzac na ikonke przy tytule sprawa wydaje sie byc jasna... =D
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
:: wedding photography [http://looanah.com] ::
problem w tym, że żart (o ile takie było tego przeznaczenie) jest mało wybredny, szczególnie dla tych co mieli coś do czynienia ze skakaniem, ja widziałem jak gość się zabił - w Gliwicach swego czasu skoczek (były cichociemny - zainteresowani wiedzą kim oni byli) miał reklamować pocztę polską i zaplątała się reklama w linki, odciął wprawdzie i reklamę i główny spadochron, ale pech go prześladował i coś było jeszcze nie tak z zapasowym
i tak facet zginął tragicznie na moich oczach, a moja mama jeszcze oglądała to przez lornetkę
pozdrawiam i życzę zastanowienia nad żartami
Erie
szkoda, że to już nie to samo forum...
erie,
trudno nie przyznac Ci racji... sam doskonale pamietam okres kiedy po ciezkiej chorobie zmarla moja tesciowa... od reki przestaly mnie smieszyc dowcipy w stylu "...jakie jest najlepsze lokum dla tesciowej..? - drewniane m1 metr pod ziemia..."...
=(
pozdrawiam
m
:: wedding photography [http://looanah.com] ::
Ciekawe co się z znimi stało...
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
Skontaktuj się z nami