Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: crumpler

Domyślnie

Jeśli używasz lowepro od 8 lat to nie powinieneś mieć problemów. Jakbyś używał od roku... Ja przesiadłem się z lowepro na Katę. Nowy stealth reporter w porównaniu do starszego modelu jeśli chodzi o wykonanie i materiały jest znacznie gorszy. Może inaczej, nie wart swojej ceny. Fastpack na przykład chłonie wodę zamiast przed nią chronić, a kosztuje ponad 200 zł. Też mam crumplera na laptopa. Niezniszczalna torba, wygodna i solidnie zrobiona i do tego wygląda też fajnie
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

off trail2(cały się rozleciał), prius (przetarty, rozleciał się i wewnątrz popruły się kieszenie) ita torba bidorowa zapomniałem jak sie nazywa - ściera sie i najgorsze to, że klamra na pasiesama się rozpina, przez co całośc ląduje na ziemi.

Domyślnie

coz, nie mam doswiadczenia z rozlatujacymi sie LP. zainteresowalem sie crumperem bo mam nieodparte wrazenie, ze latwosc dostepu do sprzetu jest znacznie lepsza przez klape taka jak w crumper niz taka jak np w seri Nova LP, w ktorych trzeba otwierac klape do siebie i nie ma z nia co zrobic przy toribe powieszonej na ramieniu...

Domyślnie

Hmm... Zanim wybrałem torbę na moją obecną stopkę obmacałem wszystko, co ciekawego na rynku i
    muszę stwierdzić, że nic nie równało się zarówno jakością wykonania, jak i szybkością dostępu do sprzętu
    do Lowepro Stealth Reporter (na tej półce cenowej). Zakupiłem D550 AW.
    D700, D300 + MB-D10, N 14-24/2.8, N 35/2, N 50/1.4g, N 70-200/2.8 vrI N SB-900, S EF-500 DG SUPER, Mf 055xprob + 804rc2, Lowepro SR D550 AW

Domyślnie

i wszystko Ci sie zmiescilo w d550?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów