Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: crumpler

Domyślnie crumpler

Czy ktos z Was uzywa ktoregos z modeli tej firmy, ktora pomiesci laptopa (12") i dwie duze puszki z gripem? Czy w ogole crumpler ma taki model?

Jesli tak prosze o nazwe i ewentualnie zdanie komentarza czy warto sie zaprzyjaznic z ta firma...

Dziekuje.

Oszczędny w słowach Awatar alan85
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Ja używam torby ( model dokładnie sprawdze w domu ) , wchodzi mi tam 13" Mac , a ze sprzętu foto na styk D2x + N70-200VR i D300s ( ALE BEZ GRIPA ) z N17-55 pomiędzy obiektywami mam upchaną SB-800 i S8mm.

Ogólnie polecam, torba pakowna i wizualnie taka "nie foto".
    Ostatnio edytowane przez alan85 ; 19-01-2010 o 14:07
    Aparat w plecaku
    Pozdrawiam Michał N.

Domyślnie

o takie cos wlasnie mi chodzi... bede bardzo wdzieczny za podanie nazwy...

wszystko siedzi w miare stabilnie?

Oszczędny w słowach Awatar alan85
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Model : Fourninety Daily (L) , wszystko leży super, sztywno nic nie lata nie ma luzów - grube sztywne ścianki.
    Co prawda torba wykonana trochę inaczej niż Lowepro ( niestety na minus dla Crumpler'a ). Plecak który miałem Crumpler'a przemakał na deszczu , torby nie "moczyłem". Niestety klapa górna zamykana na rzepy i 2 klipsy ( brak zamka błyskawicznego ). Wolę uprzedzić i proponuję obejrzeć torbę osobiście - jakąkolwiek , cała rodzina tych produktów jest wykonana bardzo podobnie.

Ale w sumie mimo mojego ględzenia POLECAM !!!

PS
    Przypominam, że mój model mieści 1,5 profesjonalnego body ( D2x + D300 - bez gripa ).

PS2
    Postaram się w najbliższym czasie wrzucić jakieś fotki, jak mój zestaw leży w torbie.
    Aparat w plecaku
    Pozdrawiam Michał N.

Domyślnie

ps2 bylby niezwykle mily...

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Ja posiadam Crumpler Master Delhi 770 i miesci mi wszystko co mam napisane w mojej stopce (oprocz statywu i monopodu) + Macbooka 17" i jest jescze miejsce na jakas stalke Torba jest wypasiona Zreszta mam tez plecak tej firmy i sobie chwale

Domyślnie

korzystam z kurierki (nie pamiętam nazwy) i december quarter. Lowe pro prują się na potęgę, a z tymi crumplerami zjeździłem już kawał świata i jakoś się z nimi nie cacka. warte swojej ceny.

Domyślnie

tylko ten december to jest mega ogromny...

Domyślnie

A i owszem jest wielki, ale jak to u crumplera - masz bardzo gruby pas i nie czuje sie wagi tych toreb. lowepro nosi sie dużo, dużo gorzej.

Domyślnie Lowepro sie pruje ?

Cześć,

Jakich modeli Lowepro używałeś, że piszesz o ich pruciu się na potęgę ? Pytam z czystej ciekawości bo sam od 8 lat używam tylko tej firmy i przez ten czas zmuszony byłem tylko do złożenia 1 reklamacji na suwak w plecaku. Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów