Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: fjordzik...

Domyślnie fjordzik...

Co myślicie o moich fotkach?? krytyka mile widziana
    1.
    2.
    3.
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

Nikt nic nie napisze? Co dobrze a co źle robie ...??
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

Kadry nie są złe.Trochę mnie razi słoneczko.Poprawiłbym WB,rozjaśnił cienie,deko wyostrzył...to tak ogólnie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Oszczędny w słowach Awatar sabs2key
    Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Kadrowo mi się podobają. Ze wszystkich wybieram 1, chociaż bym uciął dołu troszkę - tak nad śladami. No można by coś jeszcze poćwiczyć w Psie ale to już wedle uznania.

Domyślnie

hmmm... do obróbki to sie narazie nie zabierałem, wpierw chce sie nauczyc dobrze focić
    Kiedyś próbowałem się bawić PS-em ale efekty nie były zadowalające, więc narazie dałem sobie z tym spokój...
    Tomek

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dwójka jakoś mnie bardzo wciąga. Ma specyficzną emocję, ma ciekawe linie podkreślone bardzo subtelnym światłem. Mniej mi się podoba jej podłoga - jakaś ziemia z jakimiś śmieciami. Nie wiem co to jest, ale nie wygląda to dobrze. Na szczęście jest to ciemne, więc się nie rzuca za bardzo w oczy.
    Ciekaw jestem czy nie można było zejść i zrobić to samo ujęcie bez tego dołu.

Domyślnie

do "swiatlo"
    ta ziemia z śmieciami to piasek z wyrzuconymi przez morze glonami a co do ujęcia bez dołu - próbowałem ale jakoś mi tak nie pasowało??
    Tomek

Uprawnienia umieszczania postów