Szukaj
Nikt nic nie napisze? Co dobrze a co źle robie ...??
Tomek
Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty
Kadry nie są złe.Trochę mnie razi słoneczko.Poprawiłbym WB,rozjaśnił cienie,deko wyostrzył...to tak ogólnie...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Kadrowo mi się podobają. Ze wszystkich wybieram 1, chociaż bym uciął dołu troszkę - tak nad śladami. No można by coś jeszcze poćwiczyć w Psie ale to już wedle uznania.
hmmm... do obróbki to sie narazie nie zabierałem, wpierw chce sie nauczyc dobrze focić
Kiedyś próbowałem się bawić PS-em ale efekty nie były zadowalające, więc narazie dałem sobie z tym spokój...
Tomek
Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty
Dwójka jakoś mnie bardzo wciąga. Ma specyficzną emocję, ma ciekawe linie podkreślone bardzo subtelnym światłem. Mniej mi się podoba jej podłoga - jakaś ziemia z jakimiś śmieciami. Nie wiem co to jest, ale nie wygląda to dobrze. Na szczęście jest to ciemne, więc się nie rzuca za bardzo w oczy.
Ciekaw jestem czy nie można było zejść i zrobić to samo ujęcie bez tego dołu.
do "swiatlo"
ta ziemia z śmieciami to piasek z wyrzuconymi przez morze glonamia co do ujęcia bez dołu - próbowałem ale jakoś mi tak nie pasowało??
Tomek
Skontaktuj się z nami