Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Limuzyna ślubna

Na sesji zagościła limuzyna Lincoln Towncar, moje pierwsze "profesjonalne" próby zdjęć pojazdów.

Zapraszam do oglądania.

Ostatnie wiem, kiepsko uciąłem. Z powodu fajnego kadru z rozmytymi światłami jednak żal mi było wywalać.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Miejsce chyba nie bardzo, limuzyna w polu, widziałbym to auto gdzieś w centrum dużego miasta.
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

limuzyna jest niebieska czy biala w rzeczywistosci?

Zbanowany
    Miasto
    NY,W-w,W-wa

Domyślnie

********** niebieska limuzyna.
    Bravo dla profesjonalisty

Domyślnie

Na zdj. 2 na dachu wyrasta samotne drzewo, na zdj 3 z maski wyrasta słup Przy takim świetle automatyczny balans bieli sobie nie poradziła. Proponowałbym pobawić się RAW-em, to niebieski odcień zniknie. Za kolegami, taka limuzyna to aż prosi się do miasta a nie na pole. Lepszy byłby jakiś bulwar, jakiś deptak przy rzece czy coś w tym stylu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojMaz Zobacz posta
    Na zdj. 2 na dachu wyrasta samotne drzewo, na zdj 3 z maski wyrasta słup Przy takim świetle automatyczny balans bieli sobie nie poradziła. Proponowałbym pobawić się RAW-em, to niebieski odcień zniknie. Za kolegami, taka limuzyna to aż prosi się do miasta a nie na pole. Lepszy byłby jakiś bulwar, jakiś deptak przy rzece czy coś w tym stylu.

W końcu rzeczowa odpowiedź.
    Robione w RAW, nie mogłem sobie poradzić z niebieskim bez utraty całego klimatu zdjęcia (refleksy na samochodzie i szczegóły w cieniach), a może za słabo się starałem? Może jeszcze spróbuję.

Zgadzam się z bulwarem, na blogu i na stronie dla której robiłem foty jest kilka zdjęć z miasta:
    www.limuzyny.ketrzyn.pl

Drzewka i słupa nie zauważyłem. Dzięki

Domyślnie

no to sprobuj bo nawet po wrzuceniu jednego z powyzszych jpg do LR i kliknieciu "auto wb" zdjecie wyglada duzo lepiej...

no i mam nadzieje ze ten baner na stronie glownej to nie Twoje "dzielo"?

Domyślnie

Byłem młody i potrzebowałem pieniędzy :P

Zrobiłem nową wersję, istotnie da się wyciągnąć coś mnie niebieskiego, ale jednak troszkę kombinacji było.
    Chyba przerwa w pracy nad foto zrobiła swoje.

Domyślnie

hmmm pozwole sobie moje wypociny zamiescic

tak nie lepiej?

Domyślnie

Lepiej, lepiej, bardzo lepiej. Bałbym się Tobie dać mojego RAW-a z S5 Pro z ustawionym DR na 400%

Może właśnie mnie nakłoniłeś do trzeciego podejścia mimo, że nic nie mam do swojego zaniebieszczenia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów