Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Miejsce chyba nie bardzo, limuzyna w polu, widziałbym to auto gdzieś w centrum dużego miasta.
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
limuzyna jest niebieska czy biala w rzeczywistosci?![]()
********** niebieska limuzyna.
Bravo dla profesjonalisty![]()
Na zdj. 2 na dachu wyrasta samotne drzewo, na zdj 3 z maski wyrasta słupPrzy takim świetle automatyczny balans bieli sobie nie poradziła. Proponowałbym pobawić się RAW-em, to niebieski odcień zniknie. Za kolegami, taka limuzyna to aż prosi się do miasta a nie na pole. Lepszy byłby jakiś bulwar, jakiś deptak przy rzece czy coś w tym stylu.
W końcu rzeczowa odpowiedź.
Robione w RAW, nie mogłem sobie poradzić z niebieskim bez utraty całego klimatu zdjęcia (refleksy na samochodzie i szczegóły w cieniach), a może za słabo się starałem? Może jeszcze spróbuję.
Zgadzam się z bulwarem, na blogu i na stronie dla której robiłem foty jest kilka zdjęć z miasta:
www.limuzyny.ketrzyn.pl
Drzewka i słupa nie zauważyłem. Dzięki![]()
no to sprobuj bo nawet po wrzuceniu jednego z powyzszych jpg do LR i kliknieciu "auto wb" zdjecie wyglada duzo lepiej...
no i mam nadzieje ze ten baner na stronie glownej to nie Twoje "dzielo"?![]()
hmmm pozwole sobie moje wypociny zamiescic
tak nie lepiej?
Lepiej, lepiej, bardzo lepiej. Bałbym się Tobie dać mojego RAW-a z S5 Pro z ustawionym DR na 400%
Może właśnie mnie nakłoniłeś do trzeciego podejściamimo, że nic nie mam do swojego zaniebieszczenia.
Skontaktuj się z nami