Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: bmw6

Domyślnie

Chyba mnie źle rozumiesz... To nie jest gniot. Ja akurat stoję po stronie tych, którym się ta fotka podoba. To, że wskazałem na pewne braki (np budynek na masce) wcale nie oznacza, że zdjęcie jest gniotem. Jak glazurnik ślicznie wyłoży całą łazienkę glazurą, lecz zapomni o jednym kafelku to czy oznacza, że 'zjebczył' robotę? Nie. Po prostu mu się mówi 'panie jeszcze jeden kafelek został'. I tak samo ja mówię 'panie, budynek na masce'

Domyślnie

Jak przeczytałem, że auto stało to zwrociłem uwagę że kołą trochę płaskie
    D40+grip+N18-55+N55-200mm+N50mm 1/8D+Tokina AT-X400mm f5.6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Chyba mnie źle rozumiesz...
    hehe nie zrozumieliśmy się pisząc "Michał" kierowałem to do fotoMichała Dzięki i pozdro

Domyślnie

Oryginał w miare ciekawy natomiast to vt to moim zdaniem nieporozumienie. Bardzo sztuczny blur i super płaskie felgo-kołpaki psują cały efekt. Można było wziąść jakiegoś ładnego bbs'a z rantem i pojechać blurem rotacyjnym bo samym środku i wkleić w rant - a rant jedynie wygładzić mocno przy pomocy reduce noise tudzież smart blurem powinno dać taki sam efekt.

Domyślnie

jakby sie bardziej postarac (koledzy juz wytkneli niedociagniecia) to by bylo ok
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

a moim skromnym zdaniem bardzo dobre, to jest przykład na to jak ze zwykłego nudnego zdjęcia zrobić coś co przyciąga oko i chce się oglądać z zazdrością.
    pozdrawiam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów