Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: Pochwale sie :)

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Mam nadzieje ze mnie z nim nie utozsamiacie...
    Wiesz nie każdy tutaj porusza się w szerszym świecie fotografii. Niektóre osoby tu utknęły. Tak jak wiesz Marcin lekko odizolował się od wirtualnej przestrzeni a już w 100% od tego forum. Pewnie są jakieś tego powody. Nie wiem i nie wnikam. Ciebie Sebastianie cenię jako fotografa. Na pewno to co robisz pochodzi z głębi Ciebie i nie jest to miłość do sprzętu tylko chęć uwiecznienia pewnych momentów z życia tego świata. Ale ja w tym widzę bardzo duże podobieństwo...
    Odnośnie samej fotografii - bardzo dobry strzał kadrowanie, obróbka - najwyższa półka. Tylko drażni mnie to podobieństwo. A można to pokazać na wiele innych sposobów. I może powinieneś poszukać...

Domyślnie

super fotka!!! gratulacje
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

narobiłeś wszystkim apetytu : ) wrzuć coś jeszcze
    Monika Dąbrowska, mój przyjaciel D700; kilka kilo klamotów i Korba ... na punkcie fotografowania
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

No Master co tu mowic jak tyle tytułów juz zebrales
    Nasze forum bedzie tylko kolejnym w kolekcji gdzie to zdjecie zrobilozachwyt

Gratulacje.

PS
    Jak bys uszczknal rabka tajemnicy jak ono powstalo itp, bylo by nice

Domyślnie

Od zdjecia bije dynamika,wspaniala kompozycja. Dodatkowo co mi sie podoba w tym zdjeciu kolorystycznie to przebogata paleta odcieni bieli. Klasa fotka.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SunFire Zobacz posta
    No Master co tu mowic jak tyle tytułów juz zebrales
    Nasze forum bedzie tylko kolejnym w kolekcji gdzie to zdjecie zrobilozachwyt

Gratulacje.

PS
    Jak bys uszczknal rabka tajemnicy jak ono powstalo itp, bylo by nice
    Wiele osob dopytuje sie jak powstalo to zdjecie, wiec postyaram sie na nie odpowiedziec.

Wybralismy sie w grupie na Mupe Bay fotografowac. Ja z Martinezem zostalem w jednym i obserwowalem zachowanie sie fal, aparat mialem jeszcze w plecaku. Po okolo 4-5 min wiedzialem juz co i jak, brakowalo mi tylko tematu... zobaczylem kamienie (na zdjeciu sa przykryte woda, niestety) ustawilem aparat zalozylem filtry i po powrocie fali w 2 sek. ustawilem statyw w tym miejscu, pierwsza proba nie powiodla sie, czyszczenie filtrow i ponowne czychanie. Za kazda fala bylem bardziej mokry (a to dopiero poczatek focenia)...

Za chyba 5 razem sie udalo, Martinez stal za mna i kiwal glowa jaki jestem nienormalny A ja powiem, ze wlasnie takie focenie mnie kreci i czasem jest lepsze od sek... od piwa

Nikon D200
    Sigma 10-20mm
    ISO 100
    F/8
    1.3 (albo1.6) sek

Polar i polowka.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Efektowne

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    ... Ja z Martinezem zostalem w jednym i obserwowalem zachowanie sie fal, aparat mialem jeszcze w plecaku. Po okolo 4-5 min wiedzialem juz co i jak, brakowalo mi tylko tematu... zobaczylem kamienie (na zdjeciu sa przykryte woda, niestety) ustawilem aparat zalozylem filtry i po powrocie fali w 2 sek. ustawilem statyw w tym miejscu, pierwsza proba nie powiodla sie, czyszczenie filtrow i ponowne czychanie. Za kazda fala bylem bardziej mokry (a to dopiero poczatek focenia)...

Za chyba 5 razem sie udalo, Martinez stal za mna i kiwal glowa jaki jestem nienormalny ...
    Naprawdę tak to wyglądało... szczerze nie pamiętam tego. Pamiętam że w pewnym momencie też mnie niezła fala dopadła i byłem prawie po pas mokry
    Jeszcze raz Seba, szczerze gratuluję i zazdroszczę takiej fotki!

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    A ja powiem, ze wlasnie takie focenie mnie kreci i czasem jest lepsze od sek... od piwa
    Że focenie cię kręci to okej, ale żeby odrazu bardziej od sek... i piwa coś się tobie chyba w głowie zaczyna przerwacać

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Absolutnie zasłużone zamieszanie. Świetna energia i dynamika, fantastyczna technika i kolory. Siły natury w całej swojej okazałości.

Domyślnie

super
    DX|FX|kilka szkiełek|SB600 i Yungnuo
    http://blog.foto-radom.pl

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów