Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

Po zmianie tytułu znacznie poprawił się odbiór zdjęć. W kolejności 2,1 i 4 (nie pasują mi rajstopy, trzeba było jakieś oficerki założyć ). 3 mi nie pasuje - jakaś sztuczna ta postawa. W dwójce osobiście bym trochę górę przyciął (EDIT: może nawet z kawałkiem czupryny). Podoba mi się kolorystyka.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

1 jest ok i bonus ze wzgledu na moje klimaty ogolnie
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

Bardzo ładne kolory. Może jedynie światełku odrobinę delikatności brakuje.
    -----------
    Oficerki /za "pinio"/ zbyt brutalne się wydają - do koncepcji zdjęcia. Wszak to delikatna modelka i jeszcze delikatniejsze autko. Raczej zdecydowanie bez rajstop
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Ostatnie zdjęcie było bardzo spontaniczne i było robione jako jedne z ostatnich , wiec powiem szczerze ze nawet nie pomyślałam ze mam na sobie kabaretki które nijak nie pasują do munduru jak zwykle umykają mi małe detale
    = Iwona=
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez onia Zobacz posta
    jak zwykle umykają mi małe detale
    Też tak mam Większość jest cwana po fakcie, czyli podczas oglądania, a nie w trakcie focenia.
    Zadbanie o wszystkie detale, to cenna umiejętność świadcząca o profesjonalizmie. Mam nadzieję, że kiedyś to opanuję Póki co, zostaje mi cwaniakowanie podczas ogladania
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Też tak mam Większość jest cwana po fakcie, czyli podczas oglądania, a nie w trakcie focenia.
    Zadbanie o wszystkie detale, to cenna umiejętność świadcząca o profesjonalizmie. Mam nadzieję, że kiedyś to opanuję Póki co, zostaje mi cwaniakowanie podczas ogladania
    Cwaniakuj, cwaniakuj dzięki temu przy następnych zdjęciach pięc razy zastanowię się czy wszystko do siebie pasuje

= Iwona=

Domyślnie

jakoś nie jestem przekonany, nie podchodzą mi te fotki, za ostre światło jak dla mnie

Domyślnie

trochę za dużo bałaganu z nieopanowanymi cieniami. Ale nie jest źle, IMO.

Domyślnie

Nie za mocno błyskasz? Ogólnie odbiór bardzo pozytywny, wyrazista modelka, jest ok

Domyślnie

możliwe ze za mocno ... nie powiem ze nie ... to nasza druga sesja w tym stylu wiec całkiem możliwe
    postaram się słabiej następnym razem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów