Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: wołane B&W

Domyślnie wołane B&W

Sesja z lata z Niną.
    Starsze foty wołane tylko do BW bez żadnej obróbki cięcia itp
    Przeglądałem archiwum i się spodobało, może i wam podejdzie
    Trójka nie trafiona ale coś w niej jest co przywołuje moje wspomnienia z tamtego czasu

1

2

3

4

5

6

Domyślnie

No fakt na 3 ostrość gdzieś sobie poszła, ale fotka coś ma w sobie. Ja bym nie kasował. Reszta tak miła dla mojego oka ... Bardzo mi się całość podoba.
    No i Modelka śliczna.
    D300 | MB-D10 | N16-85 f3.5-5.6 | N35 f1.8 | N50 f1.4 | J135 f3.5 | T70-210 f4 | N70-210 f4-5.6 D | SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flat.eric Zobacz posta
    No fakt na 3 ostrość gdzieś sobie poszła
    Dzięki za komentarz
    A jak powiem jakim szkłem taką piękną nieostrość popełniłem to będę usprawiedliwiony w chwili w której się przyznam Ale szkoda robić złą reklamę dla tak pięknie rysującego szkła.

Domyślnie

A dla mnie 3 ma swój urok i nie wykluczone, że właśnie dzięki wspomnianym nie ostrością. Sesja przyjemna dla oka, lecz dla mnie najbardziej widzi mi się właśnie rzeczona trójka!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filozzof Zobacz posta
    A dla mnie 3 ma swój urok i nie wykluczone, że właśnie dzięki wspomnianym nie ostrością. Sesja przyjemna dla oka, lecz dla mnie najbardziej widzi mi się właśnie rzeczona trójka!
    No jakoś mnie też podeszła więc i się znalazła tutaj. Mam podobny kadr i to nawet ostry ale bez czegoś w sobie

Domyślnie

Pewną młodą aktorkę mi ta dziewczyna przypomina tylko nie mogę sobie teraz przypomnieć jak się nazywa...

Przepały (?) na buzi troszke szpecą, ale i tak całkiem ładna seryjka. 3 ma swój klimat i urok

Domyślnie

światło na niektórych do poprawy, retusz momentami również by się przydał

Domyślnie

Podoba się, kapitalny secik
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Dzięki jeśli chodzi o obróbkę to nic a nic jedynie wołanie do B&W i nawet bez żadnego kadrowania. Fotki już oddane inne a te tak dałem bo wydały mi się do obejrzenia.
    Może i jest aktorką ale nie polską. Pochodzi z Norwegii ale wpada czasem do naszego cudownego polandu.

Uprawnienia umieszczania postów