Szukaj
Aż się cieplej zrobiło, wciąż tylko te zimowe ptaki. Mewa śmieszka - rewelacyjna, wrona siwa - zabawna choć taka diabelska. Wrony lubią się kąpać, a potem się nie czeszą - widać taki ich image![]()
Pozdrawiam. Krzysiek
Lubię takie swiatlo jak na 1- nce! Ostrosc tez mnie zwala z nóg. Tylko gratulowac![]()
1 bardzo ładnie, ale na 2 dałbym mniej kontrastu.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Bardzo fajne te ptaszory.
Ja też się na nich nie znam, ale przyznać trzeba, że fotogeniczne to one są.
Jedynka jakościowo super wyszła.
Na dwójce jakby trochę mniej kontrastu i wydaje mi się, że trochę leci w lewo, wtedy wolałbym dwójkę od jedynki, choć jedynka taka czysta za to dwójka ornitologiczna.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
To z nowego szkla?Jakosc tych zdjec poraza...
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Malasana nie to jeszcze ze starej wersji 70-200mm 2.8 jedynka jest z kwietnia ub.r pyknieta na plazy w Rewalu a dwojka z wrzesnia ub.r z Irlandii - nowy 70-200 jest jeszcze ostrzejszy na rogach, i o ile w starym przy słabszym swietle AF nieraz zakręcił ogniskowa to w nowym wali 100 na 100 w punkt, oczywiscie rewelacyjny jest VR II jest tylko jeden mankament tego szkła - CENA
Zbysior - z leceniem foty mz.to złudzenie tej rozchodzacej się fali ( trawy stoją w pionie ) co do kontrastu być może, nie upieram się![]()
Ostatnio edytowane przez harb ; 18-01-2010 o 13:06
No proszę,jak się chce, to i nie tylko landszafty wyjdą.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami