Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Jak dla mnie to tylko jedyneczka.

W dwójce przede wszystkim nie podobają mi się zniekształcenia twarzy spowodowane zbyt bliskim podejściem z obiektywem ze zbyt szeroką ogniskową.
    Trójka byłaby fajna/spacerowa, tylko po co ten skos? On nic nie wnosi do tego zdjęcia.
    Czwórka - modelka zachowała się ekstra, najbardziej naturalnie ze wszystkich zdjęć. A co fotograf? Z uporem maniaka serwuje nam nic nie wnoszący skos.
    W piąteczce jeszcze bardziej od skosu, który nawet tu ujdzie, drażni mnie to coś rozmazanego przed modelką.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Czy nikt nie widzi skóry na 2? Masakra, jakby zaraz nam miała modelka paść na ziemię... Na 3 też jakieś placki na buzi wyszły. 4 naj
    Tez to zauwazylem. Wszystko fajnie, ale ta skora:/

Domyślnie

to coś to poręcz mój tamron robi czasem takie psikusy, pełna dziura dużo białego śniegu i optyka wariuje. Co do skosów to ostatnio mnie fascynują i już zapomniałem jak się trzyma aparat w poziomie, jeszcze z 2 sesje i mi przejdzie

A jeżeli chodzi o dekielek znalazłem potem w samochodzie, więc sesja bez strat ;]

Domyślnie

dla mnie też 1 i 4 najlepsze z całego zestawu

Domyślnie

2,4 przyciąga , wrzucam do ulubionych

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów