Powinieneś wystawić komentarz, krytykę czy jak to nazwiesz, po co ma być Ci przykro? Niech Ci nie będzie. Bo zacznie mi być przykro, że Tobie jest przykro.
"zostala we mnie odrobina empatii. : )"
Chyba powinieneś się cieszyć, że pomagasz komuś swoimi celnymi uwagami, a Ty tu zaraz "zjezdzam", właśnie się zastanawiam, czy chciałeś komuś naprawdę poprzez swoje krytyczne uwagi pomóc, czy po prostu sobie "zjechać" zdjęcie...
Langsam, langsa, jak mawiają nasi zachodni sąsiedzi, z tego opisu wynika, że jestem jakimś kretynem, który się cieszy, że "zjechales" zdjęcie, a przecież nie odbyło się to w takiej kolejności - napisałem, że się cieszę z efektu, a dopiero Ty napasałeś swój pierwszy post.
Ilość blura? Że nie możesz przez to ocenić światła? Ups. Nie mam pytań, szczególnie, że pisząc o tym, że zapomniałeś o świetle miałem na myśli to, że zapomniałeś go wymienić przy wyliczaniu czynników koniecznych przy pracy nad zamierzonym efektem przy zdjęciu, a nie o świetle w tym konkretnie ujęciu.
Chyba żyjemy w innych światach, w moim ludzie chcą płacę za swoją pracę, w Twoim zadowalają się zdjęciami. Tak to bywa.
Ty masz wizażystkę, większość osób na forum ma, pewnie nie przyjdzie Ci nawet do głowy, że ktoś może nie mieć. Jak to nazwać ? Nadinterpretacją rzeczywistości? Żeby nie być gołosłownym:
http://www.maxmodels.pl/forum_24943_...szukiwany.html
Patrz Pan, zgłosiła się jedna modelka co umiała malować, ale chwilę potem zrezygnowała (rodzinne sprawy) jakoś nie szturmowały drzwi i okien.
Wzajemnie![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami