Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Studniówka

Domyślnie

Nie no! Jak dla mnie mega, super zdjęcia. Świetna pamiątka. Jak czasem oglądam te zdjęcia ze studniówek to pożal się Boże, ale Ty zachowałeś klasę.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jeszcze raz dziękuję za pozytywne oceny.
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

hmm..jak dla mnie za duze tej ryby ...wszystkie zdjecia jakfisheysa pochodne ... i wszystkie takie same .
    rozumiem ze sporo trzeba pokazac ...no ale bez przesady .
    szkoda tej laski na 10 w lewej czarnej ..no jako ojciec corki ... pogadalibysmy troche inaczej
    ps. pewnie fajna szczupla dziewczyna BYLA ...
    D90.....na reszte poluje !!

Domyślnie

przeglądając zobaczyłem na jednym zdjęciu dwóch (chyba) "fotografów-ujących" IMO jak można taką popelinę robić swoim niechlujnym ubiorem... pliss > go home
    Fx

Domyślnie

na ostatnim mina dziewczyny z lewej jest świetna!

Domyślnie

zdjecia dobre, poza 5 i 6. Co to to za oswietlenie na tych dwóch?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Fajne. Przymierzam się do szerokiego konta - może i padnie na tę nową sigmę ... a może na tokinę?
    S5PRO, D70s, N80-200Pompa, S30 1.4, N50 1.4, N18-55 VR sb600, SB-80DX
    www.lukfoto.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    zdjecia dobre, poza 5 i 6. Co to to za oswietlenie na tych dwóch?
    SB600 odbita od sufitu chyba...

A odpowiadając na te kilka ostatnich uwag: kupiłem sobie Sigmę 10-20 specjalnie na tę studniówkę i dość mocno ją tam eksploatowałem - stąd i może trochę nadmiar szerokiego kąta - ale jednak to nie fisheye...

Oczywiście, jak ktoś z fotografowanych ma pecha i stoi w takim miejscu blisku brzegu kadru, to mu i twarz rozciągnie przy szerokim kącie... niestety. Staram się to ukryć trochę winietą, ale generalnie na kilku zbiorówkach nie wyszło i tyle.

A - jeszcze zarzucacie kolegom fotografom ubiór niestosowny. No cóż są dwie szkoły - na galowo i na luzie. Co widać np. na Masters of Wedding Photography...
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

ja tam szeroki kąt lubię
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów