Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Debiut na forum

Domyślnie Debiut na forum

Witam.
    To mój pierwszy post na forum dlatego na początku witam wszystkich serdecznie. Forum przeglądam już od dłuższego czasu jednak dopiero dzisiaj zdecydowałem się na napisanie posta. Chciałbym zaprezentować 3 zdjęcia wykonane przez mnie wczoraj. Zdjęcia robione D60 + N18-55 VR.

1

2

3

Proszę o komentarz. Pozdrawiam.

Domyślnie

napisze tak:
    witaj!
    widac, ze kadry nie sa przypadkowe, ale brakuje im tego czegos co w fotografii pejzazowej jest bardzo pozadane...nie bedzie tu achow i ochow...przynajmniej na poczatku. ale widac potencjal i mam nadzieje, ze go nie zmarnujesz...pamietaj tylko jedno. to nie aparat robi zdjecia! z tym co masz swietnie sobie poradziles. obrobka poprawna...widywalo sie wieksze badziewia
    bierz do serca wszystkie rady, wyciagaj wnioski i pokazuj coraz to lepsze prace!
    pozdro!

Domyślnie

Jak na początek, to jest bardzo dobrze, jedyneczka ładna. Dwójka też niezgorsza. Czyste kadry bez bałaganu

Domyślnie

ja dodam ze swojej strony jeszcze, że jak będziesz miał takie fajne widoczki w okolicy jak kolega grudzinsky to i fotki bedziesz miał na +7 do kreatywności..
    pozdr

Domyślnie

mi sie podoba 1 i 2, fajnie wyglada, prawie jak IR

Domyślnie

Cześć.
    No, fajnie. Szkoda, że na jedynce zamiast asfaltu nie ma jakieś polnej drogi, ale i tak jest ok. Na dwójce masz dobry temat na minimala.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jak dla mnie jedynka jest dobrym zdjęciem, szkoda tylko że prawa strona kadru taka trochę pusta.
    Dwójka też przyjemna.
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tormentol Zobacz posta
    Jak na początek, to jest bardzo dobrze, jedyneczka ładna. Dwójka też niezgorsza. Czyste kadry bez bałaganu
    podpisuję się

Domyślnie

No i bardzo przyzwoicie...Witaj!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów