Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Julka zimowo..

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Julka zimowo..

Witam.
    Kilka zdjęć wykonanych podczas sobotniego krótkiego spaceru z sankami do obejrzenia

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świeradów-Zdrój

Domyślnie

6 fajne, ale reszta jak dla mnie za jasne

Domyślnie

Hmmm... myślałem, że na FX blurowanie w kompie będzie ludziom obce... jednak się myliłem... co zaś do samych zdjęć - wrzuciłeś kiedyś krótką sesję z łóżeczka, wówczas miałem wrażenie, że idzie lepsze, ale kolejnymi wrzutami utwierdzasz mnie w przekonaniu, że to był przypadek, sorry...

Domyślnie

No przykro mi to stwiredzić ale faktycznie sesja mi też nie odpowiada i już piszę dalczego. Kadry ciasne, krzywe, śnieg masakrycznie spalony, ogólnie jakoś to wszystko się zlewa i jak dla mnie to mało czytelne. Jedynie i to na plus odbiega od tego setu fotka nr 6 która mi się podoba i jak napisałem wyróżnia się na tle wcześniejszych prac pokazanych w tym secie.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Focenie na śniegu to naprawdę trudna sztuka, przy takim odbiciu światła łatwo pogubić się w ekspozycji... Najlepiej iśc w RAW - wtedy łatwiej poradzić sobie z przepaleniami i niebieskością śniegu...

Domyślnie

Czy na 9 bokeh jest Made By Szklo czy made by PS ?

Domyślnie

Biorąc pod uwagę, że 8 i 9 zostały zrobione na tych samych parametrach, kadr też podobny (w sensie dystansu do obiektów w tle), to bokeh różni się diametralnie...

Domyślnie

Jestem w pracy i nie moge exifa sprawdzic. Stad chcialem sie upewnic

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów