Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Tak jest tym razem ze mna, jesli mowa o jedynce... Kadrowo - wysmienicie (choc nie ukrywam, ze interesuje mnie takze szersze kadrowanie z lewej ), kolorki, no i... niebo... MEGA!
    Dwojka - inna, przyjemna... fajna

P.S. Greg, dwa mesydże wysłałem - doatrły? :>

a: kiedys juz wspominalem ze poszlo mi 400gb danych w tym wiekszosc to byly zdjecia......stracilem wszystkie NEFy z tamtad a naklepalem na tym wyjezdzie naprawde duzo bo jak widac byly warunki........mialem kilka panoram z tego miejsca....ale te co juz sa zrobione to teraz sie wstydze pokazac

b: dotarly, sorry ze nie odpisalem (a wlasciwie dotarl jeden o gazetkach) i jestem zainteresowany miesiecznikami....ale nie te "jaki aparat kupic"

Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za opinie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    (...)
    b: dotarly, sorry ze nie odpisalem (a wlasciwie dotarl jeden o gazetkach) i jestem zainteresowany miesiecznikami....ale nie te "jaki aparat kupic"
    (...)
    Nic sie nie stalo, myslalem, ze znow cos operator szwankuje...
    Mowimy tutaj o m.in. "Photography Monthly" i "Digital Camera"
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Nic sie nie stalo, myslalem, ze znow cos operator szwankuje...
    Mowimy tutaj o m.in. "Photography Monthly" i "Digital Camera"
    OoooOOOooo wlasnie.....
    Dzieki okrutnie
    Jeszcze swego czasu kupowalem Amatheur Photographer tygodnik.....tani byl a ciekawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    OoooOOOooo wlasnie.....
    Dzieki okrutnie
    Jeszcze swego czasu kupowalem Amatheur Photographer tygodnik.....tani byl a ciekawy
    Sorry za OT, ale...
    Nadal jest tani i chyba warto go miec na oku... Nie tak dawno, w cenie magazynu byla mala blenda
    W takim razie, juz mam dwa ostatnie nr-y Digital Camera odlozone... w domu
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ta wysepka mnie zawsze rozbraja. Wczoraj postanowiłem zrobić jej zimową panoramę. Może w przyszłą sobotę się wybiorę i mam nadzieje, że śnieg po szczytach jeszcze będzie leżał...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Ta wysepka mnie zawsze rozbraja. Wczoraj postanowiłem zrobić jej zimową panoramę. Może w przyszłą sobotę się wybiorę i mam nadzieje, że śnieg po szczytach jeszcze będzie leżał...
    All moze w przyszla sobote sie tam w koncu wybiore......a moze wpakujesz twojego kompa i monitor w badziol i wpadniesz na te umowiona kalibracje??!

Domyślnie

Jedynka śliczna, tą wysepkę jak dobrze pamiętam pokazywał już Al Koholik Dwójka ładna, turystyczno - pamiątkowa, ja osobiście nic bym nie stemplował.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Nr 1 jest swietna.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

ta jedynka i ta miejscówka są super - a dwójeczka jako przerywnik też fajna, obie bardzo fajne kolorystycznie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów