Szukaj
Fajnie... też mam problem z żonką teraz jak widzi w ręku aparat to prawie ucieka![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
Nie chodzilo mi o ogniskawa a tym bardziej nie mialem na mysli modelki. Chodzilo mi o ulozenie. Stad taki efekt.
Byłoby super, tylko jedno mi się nie do końca widzi... Ręka na brzuchu, która daje znać, że modelka ma tam coś do ukrycia (albo przynajmniej jej się tak wydaje).
D80 | N50/1.8 | N35/1.8 DX | N18-55/3.5-5.6 | akcesoria |mnóstwo sprzętu w planach
Dobrze, że żona mi w ogóle trochę chce pozować, ale i Ona i ja jesteśmy świadomi tego, że nie jest budowy top modelek i próbujemy to zawsze jakoś zatuszować. A czasem niestety nie mam takiej siły perswazji, żeby Ją przekonać, że nie ma się czego wstydzić, no i w ten sposób namówić do odważniejszego pozowania.
A z chęcią bym tam wrócił na sesję, ale chyba w tym roku budżet nie pozwoli na zagraniczne wojaże![]()
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bw bardzo ładne winetka wskazana ciekawa zdjęcie bardzo fajne.
Nikon D50, D200, 50mm, 18-70mm, 24-70mm, 70-300mm, SB-600
Was habe ich den letztens angestellt ? ah ja…www.thomaszobl.com
mnie się podoba na+ tylko to co poprzednicy mniej dołu , pozdro
uczę się patrzenia przez trójpodział
a ja sądze ze tak zwane "ukrywanie" jest bez sensu. nie ma ludzi jak w czasopismach kolorowych z głatka skórą idealną proporcją i wogole. ja chętnie oglądam zdjęcia gdzie jest pokazane wszystko tak jak w rzeczywistości, pieprzyki nierówności i to mi się podoba bo to jest naturalne. czy fotografując sarne robimy jej retusz ? nie bo po co chcemy naturalnie ! sorka moze troche nie za ciekawie porównać sarne do człowieka ale chciałem przekazac to co mysle :P
System "C"
Skontaktuj się z nami