Close

Strona 702 z 3103 PierwszyPierwszy ... 20260265269270070170270370471275280212021702 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 011 do 7 020 z 31025

Domyślnie

Velvia 50
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

swietne zdyboo!!!
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

jesień ehhh ta jesień, nie dobrze, ale zdjęcie fajne

Domyślnie

oooo... mroczek
    regulamin

Domyślnie

ano mroczek mroczek hihi

też coś wstawię, z polaroida, film z impossible project

Domyślnie

no wlasnie... normalenie zolta kartka za wjazd w pierwszym poscie tak bez zadnego zdjecia za kare do konca tygodnia prosze dziesiec ciekawych kadrow przeniesc na dowolnie wybrany film i zaprezentowac tutaj w przeciagu kolejnego tygodnia

ktory to dokladnie film? bo pierwszy raz widze czarna ramke z polaroida
    regulamin

Domyślnie

o boszzzz, nie dam rady w tym aktualnym biegu :P postaram sie coś wstawiać czasem

film to Impossible PX 600 Silver Shade UV+ Black Frame - poor pod

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Cześć Bartek
    Pojechałbym nad Biebrzę.
    haaa teraz już po ptokach ale coś można pomyśleć na wiosnę jak poprzednio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Velvia 50
    Tomek, tak wyszło z Epsona? Cholera, chyba będę musiał przydłubać soft

Bomba widoczek. Ciekawe jak będzie wyglądał na ścianie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Tomek, tak wyszło z Epsona? Cholera, chyba będę musiał przydłubać soft
    Z Epsona, na zbliżeniu widać, że nie do końca skaner daje radę, ale na www miniaturce jest OK. Może jakbym skanował do TIFFa, to jeszcze bym dłubał w PSie, ale nie chce mi się i lecę na sofcie Epsona od razu do JPEGa.

Ciekawe jak będzie wyglądał na ścianie.
    Też jestem ciekaw, nawet mam ramki, a myślałem, że wszystkie zużyłem. Nie mam jednak czasu na ramkowanie. Klisza jest dosyć ciemna, a naświetlałem wg wskazań światłomiarki z F100. Kolega jednak mówił, że Velviszon tak potrafi mieć. Zresztą pewnie jakbym naświetlił o te 1/2 EV jaśniej, to przepaliłbym niebo i rolka by się do kosza nadawała.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Z Epsona, na zbliżeniu widać, że nie do końca skaner daje radę, ale na www miniaturce jest OK. Może jakbym skanował do TIFFa, to jeszcze bym dłubał w PSie, ale nie chce mi się i lecę na sofcie Epsona od razu do JPEGa.

Też jestem ciekaw, nawet mam ramki, a myślałem, że wszystkie zużyłem. Nie mam jednak czasu na ramkowanie. Klisza jest dosyć ciemna, a naświetlałem wg wskazań światłomiarki z F100. Kolega jednak mówił, że Velviszon tak potrafi mieć. Zresztą pewnie jakbym naświetlił o te 1/2 EV jaśniej, to przepaliłbym niebo i rolka by się do kosza nadawała.
    A co w ogóle daje zapis do tiffa? Próbowałem i poza faktem, że zajmuje 300mb zamiast 10, nie zauważyłem jakiejś poprawy jakości. Fakt, że Gimp wczytując go, informuje o konwersji do 8bitów, ale tracę cokolwiek poza dodatkowymi informacjami o światłach i cieniach?

Strona 702 z 3103 PierwszyPierwszy ... 20260265269270070170270370471275280212021702 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów