eee tam... dłobnostka...Zamieszczone przez Myszkin
![]()
Szukaj
eee tam... dłobnostka...Zamieszczone przez Myszkin
![]()
D70 | Nikkor 18-70 f/3.5-4.5G DX | Sigma 70-300 f/4-5.6 II | Nikkor 50 f/1.8 D | SB-600
Maciek pochwal sie jak zrobiles polaczenie zdalne? Wykorzystales XP czy cos innego?
W tym przypadku Zdalną Pomoc (Remote assistance) z XP, ale podobne sztuki robiłem też przez VNC. Przez krótki czas pracowałem w korporacyjnym Help Desku...
D70 | Nikkor 18-70 f/3.5-4.5G DX | Sigma 70-300 f/4-5.6 II | Nikkor 50 f/1.8 D | SB-600
a co konkretnie pacjentowi dolegalo?
"Podchodź do tematu fotografowanego miękko, na czubkach palców. Ręka w aksamitnej rękawiczce, oko jastrzębia..."
http://www.jbstudio.eu
Witam All
zadko zagladam na Wasze forum z braku czasu, z zawodu jestem informatykiem z zamilowania staram sie czasami pofocic. Obecnie mieszkam w NYC jednak zostawilem kompa z mnostwem danych i niedoswiadczonym bratem, w Polsce. Jedyny sposob sciagniecia danych z "polskiego" kompa i naprawa bledow powstalych z uzytkowania kompa przez brata jest Zdalny Dostep. Ja uzywam do tego bardzo dobrego programu: Radmin Administrator. Moze on pracowac w kilku trybach m.in. pelny dostep, tylko podglad, nenadzer plikow... Polecam wszystkim, ktorzy potrzebuja zdalnego dostepu...Maciek pochwal sie jak zrobiles polaczenie zdalne? Wykorzystales XP czy cos innego?
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami