Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Ślub Nr.1

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa/Puławy

Domyślnie

no te z tortem to jedyne jakie mi się podoba
    2 Nikony i kilka szkieł.

Domyślnie

Dla mnie jest krzywo, przez to widze jakies znieksztalcenie i fotka leci troche na dole, fakt moze minimalnie. Nie chodzi o wylozenie tortu... . To moja opinia i nic w niej smiesznego nie widze, tym bardziej w twoim poscie. Uwazam ,ze bardziej przysluzy autorowi niz humor fotografii slubnej. Zdjecia nie sa dobre ale moze warto powiedziec by szukal czegos innego, na cos zwracal uwage. Jezeli juz poswieciles czas na odpisanie na moj post, moglbys dodac swoja opinie poniewaz jestes bardziej doswiadczony, moze znasz sie na tym temacie wiec byloby to bardziej pomocne
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coder Zobacz posta
    Dla mnie jest krzywo, przez to widze jakies znieksztalcenie i fotka leci troche na dole, fakt moze minimalnie. Nie chodzi o wylozenie tortu... .
    Wszystko już wyłożyłeś... Nic dodać... P.S. Na zdjęciach też się nie znam...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

po za 7 nic mnie nie zatrzymalo wzrokiem. sorka ze to powiem ale jak chcesz sluby robic to pocwicz jeszcze moze bez slubu.
    System "C"

Domyślnie

Dzięki bardzo za wypowiedzi. Po to wrzuciłem tutaj zdjęcia, żeby nie "narodził" się kolejny bezsensowny fotograf, który będzie traktował klienta jak przedmiot do zarabiania pieniędzy. Nie o to mi chodzi i dlatego również jak widać nie pchałem się, tak jak poprosił mnie 1 fotograf. Zrobiłem ile mogłem. Fajnie by było, gdyby ktoś napisał np. To mogłeś zrobić lepiej, na tym zdjęciu mogłeś zwrócić uwagę na to, bo ćwiczyć, to ja oczywiście bardzo chętnie, ale zawsze z pomocą łatwiej

Domyślnie

mimo, że się nie znam postaram się napisać kilka zdań,
    ogólnie to mam wrażenie że zdecydowana większość robiona 50mm, brakuje szerokości. Ja rozumiem, że z d70 nie mogłeś w kościele za bardzo poszaleć, ale kilka kadrów na 18mm trochę by "poszerzyło" ten set.
    Na zdjęciach z kościoła widać lampę która nieco spłaszczyła zdjęcia

podoba mi się jedynie nr 13, widać zabawę, trochę emocji, fajna kompozycja (tylko trochę szerzej )
    b&w też niczego sobie,
    ale nie przejmuj się, ogólnie tragedii nie ma, jak na pierwszy ślub nie jest źle

PS: mnie nie słuchaj bo ja się nie znam
    zdjęcia robię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kensei Zobacz posta
    ...Zdjęcia wykonywałem jako drugi fotograf, nie widziałem się nawet z parą wcześniej no i do tego dostałem jeszcze naganę od 1 fotografa, że mam mu się nie wpychać w najważniejszych momentach, na co panna młoda głośno powiedziała "tak" heh. Byłem tylko w kościele i na zabawie...
    Hmm... to kto Cię poprosił o robienie zdjęć? Domyślam się, że nie para młoda i nie pierwszy fotograf... a w ogóle masz zgodę na publikację?

Co zaś do samych zdjęć to już chyba wszystko zostało powiedziane, oglądaj i analizuj zdjęcia mistrzów, to sporo daje. Pzdr.

Domyślnie

O zdjęcia poprosił mnie ojciec panny młodej. Rozumiem, że w takiej sytuacji wszelkie prawa do zdjęć należą do mnie?? Jeśli wszystko zostało powiedziane, to można usunąć temat. Dodam, że po otrzymaniu całego materiału młodzi byli zadowoleni i na prawdę bardzo mnie to cieszy, jednak już o stronę techniczną wolałem spytać tutaj. Dziękuje wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kensei Zobacz posta
    O zdjęcia poprosił mnie ojciec panny młodej. Rozumiem, że w takiej sytuacji wszelkie prawa do zdjęć należą do mnie??...
    No niestety nie - musisz mieć zgodę na publikację, choćby ustną, a najlepiej na piśmie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    No niestety nie - musisz mieć zgodę na publikację, choćby ustną, a najlepiej na piśmie
    ma rację
    ale nie słuchaj
    publikuj i zamieszczaj a jak się będą burzyć to ściągniesz bo tak postępując nic nie powinieneś pokazywać bo nie masz na nic papierka

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów