no te z tortem to jedyne jakie mi się podoba
Szukaj
no te z tortem to jedyne jakie mi się podoba
2 Nikony i kilka szkieł.
Dla mnie jest krzywo, przez to widze jakies znieksztalcenie i fotka leci troche na dole, fakt moze minimalnie. Nie chodzi o wylozenie tortu... . To moja opinia i nic w niej smiesznego nie widze, tym bardziej w twoim poscie. Uwazam ,ze bardziej przysluzy autorowi niz humor fotografii slubnej. Zdjecia nie sa dobre ale moze warto powiedziec by szukal czegos innego, na cos zwracal uwage. Jezeli juz poswieciles czas na odpisanie na moj post, moglbys dodac swoja opinie poniewaz jestes bardziej doswiadczony, moze znasz sie na tym temacie wiec byloby to bardziej pomocne![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
po za 7 nic mnie nie zatrzymalo wzrokiem. sorka ze to powiem ale jak chcesz sluby robic to pocwicz jeszcze moze bez slubu.
System "C"
Dzięki bardzo za wypowiedzi. Po to wrzuciłem tutaj zdjęcia, żeby nie "narodził" się kolejny bezsensowny fotograf, który będzie traktował klienta jak przedmiot do zarabiania pieniędzy. Nie o to mi chodzi i dlatego również jak widać nie pchałem się, tak jak poprosił mnie 1 fotograf. Zrobiłem ile mogłem. Fajnie by było, gdyby ktoś napisał np. To mogłeś zrobić lepiej, na tym zdjęciu mogłeś zwrócić uwagę na to, bo ćwiczyć, to ja oczywiście bardzo chętnie, ale zawsze z pomocą łatwiej![]()
mimo, że się nie znam postaram się napisać kilka zdań,
ogólnie to mam wrażenie że zdecydowana większość robiona 50mm, brakuje szerokości. Ja rozumiem, że z d70 nie mogłeś w kościele za bardzo poszaleć, ale kilka kadrów na 18mm trochę by "poszerzyło" ten set.
Na zdjęciach z kościoła widać lampę która nieco spłaszczyła zdjęcia
podoba mi się jedynie nr 13, widać zabawę, trochę emocji, fajna kompozycja (tylko trochę szerzej)
b&w też niczego sobie,
ale nie przejmuj się, ogólnie tragedii nie ma, jak na pierwszy ślub nie jest źle
PS: mnie nie słuchaj bo ja się nie znam![]()
zdjęcia robię
O zdjęcia poprosił mnie ojciec panny młodej. Rozumiem, że w takiej sytuacji wszelkie prawa do zdjęć należą do mnie?? Jeśli wszystko zostało powiedziane, to można usunąć temat. Dodam, że po otrzymaniu całego materiału młodzi byli zadowoleni i na prawdę bardzo mnie to cieszy, jednak już o stronę techniczną wolałem spytać tutaj. Dziękuje wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam!!![]()
Skontaktuj się z nami