Pocket Wizard... miał być do nikona ze sterowaniem iTTL i nie ma, chyba że coś przegapiłem? chyba nie,
tu z Nikonem.
czy PW II z D700 osiągnę krótkie czasy np 1/800 ?
czekać jeszcze czy brać PW II plus?
Szukaj
Póki nie ma dedykowanych Pocketów dla Nikona można zapomnieć o przenoszeniu np. FP i uzyskiwaniu krótkich czasów.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 14-01-2010 o 21:42
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
Trudno, zamówiłem Pixela tr-331
jak się pojawi PW a to sie nie sprawdzi to zmienimy.
pocket wstrzymuje wersje nikonowska, zeby nie bylo ewentualnych problemow jakie na poczatku byly z canonem. tak czy inaczej juz niedlugo. a przyspieszenie synchro mozna i wersjami canonowskimi uzyskac (sprawdze za chwile)
old punks never die
http://www.lightstalkers.org/krystian_maj
leica M6, lomo, polaroid100, mamiya, field 5x7, cambo 4x5", schneider, yashica 35electro, D2H
Z tego co pamiętam PW do Nikona to już z rok testują i poprawiają
dokładniejak zwykle Nikon opóźnia się znacznie,ale za to jaka będzie radocha
hehe
D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm
Lepiej zeby sie opoznial niz ma pyc tak jak z pixelem (jednym hula, innym nie, raz dziala, a raz nie itd)
ja chyba sie w tym miesiacu skusze na pare PW II
Jak na złość znajoma ze stanów wraca z pustymi rękoma bo pocketów jeszcze nie maPóki co to na SU trza rządzić
Szkoda tylko że jak już będą to fakt wygoda będzie ale kreatywność pozostaje ta sama...
![]()
Po 100000000000 próbach z Nikonem nastąpiły dwa błędy. Ponowne próby w miesiącu lutym. Super , za dwa tygodnie również mi rodzinka z USA przyjazd planuje ,latem 2009 była i wiosną 2009
na pusto znaczy), ciągle te testy tłuką. Apollo jak na księżyc wysyłali trwało to szybciej. Aż strach pomyśleć co tam włożą , może wersja z migawką i obiektywem .....
Skontaktuj się z nami