Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Ddr3

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Jest całkiem spory odsetek odbiorców, którzy nie mają ochoty na komputer marki "rękodzieło ludowe", mającego problemy sam ze sobą, o żenującej trwałości, składanego przez ludzi którzy najczęściej nie wiedzą co to jest prąd, z wiedzą techniczną nie wykraczającą poza umiejętność wetknięcia 10 wtyków, przykręcenia 20 śrubek i serwisem opartym na metodzie prób i błędów. Nie czarujmy się to jest właśnie 95% rynku składaków.
    No, to własnie jest ta grupa 85-90% użytkowników, dla których komputer, to obudowa z przyciskiem power, oczekująca tylko tego, aby działał on bezawaryjnie i zazwyczaj nie mająca kompletnie żadnej wiedzy o jego podzespołach.

Ja nie mam wiedzy technicznej, teoretycznie pozwalającej mi na składanie i serwisowanie komputerów (nie licząc 5 lat technikum, lecz o innym niż elektrycznym profilu), a jednak robię to, i wydaje mi się, iż robię to bardzo dobrze, a świadczy o tym choćby zadowolenie osób, którym pomogłem.
    Tak wiem, zdarzają się partacze, ale uwierz, nie potrzeba studiów technicznych, by potrafić serwisować komputery i składać je, ot choćby tak:

Ostatnio edytowane przez dem ; 23-01-2010 o 11:15

Uprawnienia umieszczania postów