Dla mnie tak sobie pod względem treści, ale podoba mi się jakość zdjęć. Najlepsze to według mnie 8. bo jako jedne z niewielu dokładnie mówi o temacie.
Szukaj
Dla mnie tak sobie pod względem treści, ale podoba mi się jakość zdjęć. Najlepsze to według mnie 8. bo jako jedne z niewielu dokładnie mówi o temacie.
zauwaz ze nie do konca interesowalo mnie palenie swieczek itp, ja obserwowalem ludzi , dlatego tobie nie pasuje tresc bo widzialem cos na co sie nie zwraca uwagi.
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Świetny, sugestywny reportaż. Trafne spostrzeżenia - właściwie nie musiałeś dodawać słownego komentarza nad zdjęciami, Twoje fotografie same w sobie niosą ten przekaz. Czernie i biele jak z dobrego i dobrze wywołanego filmu.
Najbardziej podoba mi się 9. Naprawdę super. Pozdrawiam.
Na tych zdjęciach nikt się nawet szczątkowo nie uśmiecha. Od razu widać co to za dzień. Podoba mi się. Nie przepadam za zdjęciami B&W ale tutaj to pasuje. Jestem na TAK.
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Niedzwiedz
Bajka. Moi faworyci to 9 i 10. Ale wszystkie są ok.
Przez Ciebie (dzięki Tobie) zamówiłem sobie takie jedno szkiełko portretowe... i mam zamiar sprawdzić się w streetphoto i ogólnie - w fotografowaniu ludzi w różnych, zwykłych sytuacjach. Mam nadzieję, że niebawem będę miał się czym pochwalić...
Poprostu rewelacja
fragles 150 czy 85 ? ja przyznam szczerze wole 12-24 a najbardziej chcialbym chyba 14 ze swiatlem 2,8
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
85 1.8
A w planach (odległych) N80-200 albo N180 - się zobaczy. Na razie chcę popróbować z duetem 85 1.8 i 12-24.
Fotki jak najbardziej poprawne technicznie, ale to porównanie do dobrze wywołanego filmu to lekka przesada. I jak dla mnie, zbyt monotematycznie, tzn. nie chodzi o to, że na wszystkich zdjęciach są ludzie, tylko że młodych brakuje. Nie przychodzą na cmentarz? U mnie było ich ogromnie... A tak poza tym, to naprawdę nieźle.
Pozdrawiam
Reportaż to dziedzina fotografii, której nie uprawiam bo za nią nie przepadam ale... Niedzwiedz, chylę czoła - bardzo dobra robota![]()
5D BG-E4 50/1.2L 135/2L 24-70/2.8L S12-24/4.5-5.6Ex 70-200/2.8L IS 580EX
www.masza.com.pl
Skontaktuj się z nami