Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ruda...

Domyślnie Ruda...

Witam
    z dzisiejszego spaceru po Łazienkach...

pozdrawiam
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

bardziej do działu portret............ przyznam szczerze, że widok z góry pstrykniętej rudej, jakoś do mnie nie trafia, tym bardziej, że to bardzo towarzyskie zwierzątka, i w łazienkach (jak przypuszczam)są tak często dokarmiane, że w ciągu 15 min można doprowadzić do sytuacji, w której wiewiór będzie w bardziej przychylnej ,,pozie,,- pstryknięty z pozycji zwierzątka......... znając Twoj dorobek, myślę że na więcej Cię stać

Domyślnie

Pozostajac przy takiej perespektywie i ujeciu... to ciecie gory jest dla mnie zupelnie nieuzasadnione... Szkoda.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

uszy niechcący ucięte, bo mała tak szybko skakała, że nie było to proste... i jakaś wybitnie płochliwa...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

Myślę że zabrakło reszty tego zwierzaka,szkoda bo była by bardzo fajna fotka.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Ja myśle ,że to wszystko przec te posty autor foty caly czas o nivh myslal i nie mogl sieskupic!!

Domyślnie

Pyszczek jest tak osty,ze idzie sie przeciac.GO idealnie no ale zabrakło reszty tak jak wspomniał kolega gadzeciarz.Szkoda,fajna fota mogła byc.
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

mi taka perspektywa leży (nawet bardzo) tylko niestety braklo reszty "rudej" ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Uprawnienia umieszczania postów