Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: taaaaaaka ryba

Domyślnie taaaaaaka ryba

pozdrawiam

Domyślnie

Takie ryby chyba,karpia na święta łowią?
    A o samej fotce.mi się nie podoba,może dla tego że za rybakami dużo śmieci,jakaś dziwna ta woda a rybki z tego łowiska to bym nie chciał.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadzeciarz Zobacz posta
    Takie ryby chyba,karpia na święta łowią?
    A o samej fotce.mi się nie podoba,może dla tego że za rybakami dużo śmieci,jakaś dziwna ta woda a rybki z tego łowiska to bym nie chciał.
    przecaś to jest reportaż, rządzi się trochę innymi prawami, zdjęcie jest świetne,
    ciekawe, te wszystkie elementy pokazują w jakich warunkach przychodzi tym ludziom pracować.
    a jaka ma być ta woda???
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

To dałem ciała na całej linii,reportaż no tak,a to zupełnie inna sprawa.

Domyślnie

Hehe ja tu liczyłem na rekordowego suma a tam same szprotki
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzejp Zobacz posta
    przecaś to jest reportaż, rządzi się trochę innymi prawami, zdjęcie jest świetne,
    ciekawe, te wszystkie elementy pokazują w jakich warunkach przychodzi tym ludziom pracować.
    a jaka ma być ta woda???
    A gdzie tu reportaż ? Toż to jedno zdjęcie. Reportaż to by był jakby pokazać jakieś story o tych rybakach. Ich ciężką pracę czy straszny los ryb.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

specjalnie dla mirroo ...

By agirret, shot with NIKON D700 at 2010-01-17

By agirret, shot with NIKON D700 at 2010-01-17

Domyślnie

Dzięki.
    I powiem, że (przynajmniej dla mnie) jedynka nie zapowiadała tego co zobaczyłem na ostatnim.
    Tak jak nie lubię pokrzywionych kadrów, tak tu na dwójeczce na przykład, wiadomo dlaczego fotograf nie zachował poziomu na linii horyzontu.
    Mi osobiście się podoba.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

I ja dorzucę parę słów,tak właśnie tego dalszego ciągu brakowało by wszystko nabrało innego wymiaru.
    Rzadko mam okazję widzieć jak łowią rybki w stawie i na zdrowie panowie,pod rybkę.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Podoba mi sie. Moze 1. niezbyt ciekawie sie prezentuje ale dalej jest juz coraz lepiej. Zwlaszcza pan ze szczupaczkiem, ktory dumnie z nim pozuje, zwrocil moja uwage. Najlepsze ze wszystkich jest numer 3.

Uprawnienia umieszczania postów