Szukaj
Chyba wolę pierwsze.Światełka ładne,ale przewody bym usunął...
Pozdrawiam
Andrzej.
też ostatnio przymierzam się do czegoś podobnegotylko nie wiem jak do tego sie zabrać ??? myślę, ze raczej nie B/W
zgodzę się również z Andrzejem, bo te kable trochę paskudzą całą scenerię
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
scenerię paskudzą betonowe słupy, ale tego obejść się nie da w tym przypadku...gdzie to jest jeżeli można zapytać?
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
pod warszawa, jechalem samochodem zatrzymalem sie na pare minut pstryknalem 4-5 zdjec i pojechalem dalej![]()
Calkiem ciekawy pomysl na pokazanie zimy,fajnie z tymi swiatlami wyszlo,choc niestety na obu kadrach jest pare przeszkadzajek(slupy,przewody,siatka).
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Calkiem ciekawy pomysl na pokazanie zimy,fajnie z tymi swiatlami wyszlo,choc niestety na obu kadrach jest pare przeszkadzajek(slupy,przewody,siatka).
Sorki za zdublowanie,cos mi sie komp wiesza, jakby co post do usuniecia.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 12-01-2010 o 17:19 Powód: zdublowanie
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
popracowałbym nad nimi jeszcze w jakimś ps czy coś. Szary śnieg?
brudny snnieg jest zazwyczaj szary :P
w 1 ten przewod po lewej stronie postaram sie wywalic jak bede mial czas sie za to zabrac porzadnie.
Skontaktuj się z nami