Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: tajemnicza zima

Domyślnie tajemnicza zima

1.

2.

opinie bardzo mile widziane

Domyślnie

Chyba wolę pierwsze.Światełka ładne,ale przewody bym usunął...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

nikt wiecej?

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

też ostatnio przymierzam się do czegoś podobnego tylko nie wiem jak do tego sie zabrać ??? myślę, ze raczej nie B/W zgodzę się również z Andrzejem, bo te kable trochę paskudzą całą scenerię pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

scenerię paskudzą betonowe słupy, ale tego obejść się nie da w tym przypadku...gdzie to jest jeżeli można zapytać?

Domyślnie

pod warszawa, jechalem samochodem zatrzymalem sie na pare minut pstryknalem 4-5 zdjec i pojechalem dalej

Domyślnie

Calkiem ciekawy pomysl na pokazanie zimy,fajnie z tymi swiatlami wyszlo,choc niestety na obu kadrach jest pare przeszkadzajek(slupy,przewody,siatka).
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Calkiem ciekawy pomysl na pokazanie zimy,fajnie z tymi swiatlami wyszlo,choc niestety na obu kadrach jest pare przeszkadzajek(slupy,przewody,siatka).

Sorki za zdublowanie,cos mi sie komp wiesza, jakby co post do usuniecia.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 12-01-2010 o 17:19 Powód: zdublowanie
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

popracowałbym nad nimi jeszcze w jakimś ps czy coś. Szary śnieg?

Domyślnie

brudny snnieg jest zazwyczaj szary :P
    w 1 ten przewod po lewej stronie postaram sie wywalic jak bede mial czas sie za to zabrac porzadnie.

Uprawnienia umieszczania postów