Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Fotoblog z Islandii

Witam,
    Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale nie znalazłem lepszego
    Od końca grudnia jestem na Islandii w ramach wymiany studenckiej. Islandia jak wszyscy wiemy jest przepięknym krajem, więc mam całkiem sporo okazji do fotografowania. Założyłem więc fotobloga, zapraszam do oglądania i komentowania:

http://ice-land.tumblr.com/

Jako, że to forum foto to dodam, że większość zdjęć jest z Sigmy 10-20, Nikkora 50 1.8 i Tamrona 55-200. Mam jeszcze Nikkora 18-70, ale chyba tylko raz go zapiąłem

No i Nikon D90 którego kupiłem w ostatniej chwili przed wyjazdem za ostatnie zaskórniaki i jestem bardzo zadowolony z tej dezycji. Znacznie lepiej się nim foci niż D70.

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania.

Domyślnie

Witam,
    zdjęcia bardzo mi się podobają - szczególnie szerokie ujęcia z Sigmy - to zacne szkiełko do landszaftów.
    Zazdroszę bliskości tylu wspaniałych widoków.
    Życzę kolejnych udanych zdjęć.

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia, zachęcają do odwiedzin. Już sobie zrobiłem subskrybcję Twojego blożka.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

bardzo się mi podoba, również dodaję do ulubionych, nawet do linków na moim www

Domyślnie

zacne zdjecia przyłaczam sie do odwiedzajacych

Domyślnie

Mowisz wymiana studencka? Rewelacja tez planuje w nastepnym roku a myslalem o Holandii z wiadomych powodow Ale Islandia to strzal w10! Nie chce byc wscipski ale co studiujesz?
    Relacja ciekawa, oddaje piekno krainy. Moge sobie tylko wyobrazic jak te panoramy wygladaja w formacie powiedzmy A1.
    Pzdr

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kujawsko-Pomorskie

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia, zazdroszczę oka. W moim przypadku zbieranie tylu udanych kadrów trwałoby przynajmniej miesiącami

Domyślnie

Dziękuje za wszystkie opinie, cieszę się że się podoba

@cosnek: Studiuję Informatykę na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie, jest to jedyna uczelnia z Polski która ma wymianę z University of Bifrost w Islandii, ale inne uczelnie w Polsce mają wymiany z University of Iceland (w Reykjaviku) i Reykjavik University (jak sama nazwa wskazuje tez w Reykjaviku). Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów