Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Fairytale

Domyślnie

Jedynka byłaby super jeżeli chodzi o miejsce ale sposób pokazania koni w ogóle do mnie nie przemawia. Są małe i zbite w jedność tworząc jakąś nieokreśloną masę brzydkiego koloru. Z bajką napewno nie ma to wiele wspólnego. Dałbym te koniki jakoś bardziej widoczne i troszkę mniej tego błota.

Domyślnie

Bardzo dziękuję za komentarze i opinie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...a dwójka taka bardziej ...ciekawostka przyrodnicza....
    Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    ...a dwójka taka jakas stajenna jest
    Bonusową dwójkę pokazałem i PODPISAŁEM jako ciekawostkę Podpis zdjęcia miał zasugerować nawet że mam poczucie humoru

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Same zdjecia mile dla oka ale ja.. nie zebym sie czepial.. tylko w kwestii, ze tak powiem, formalnej. To je tam hoduja czy zyja na wolnosci?
    Żyją na wolności, ograniczonej do kilkudziesięciu a może nawet kilkuset hektarów To rodzaj małego rezerwatu, prywatna własność pasjonata koników polskich, lasy, łąki i stawy hodowlane. Koników jest tam około 40, poruszają się całkiem swobodnie, śpią i jedzą co chcą, ale są też oczywiście dokarmiane w specjalnych miejscach... np. rolosami

Cytat Zamieszczone przez Anvil Zobacz posta
    Jedynka byłaby super jeżeli chodzi o miejsce ale sposób pokazania koni w ogóle do mnie nie przemawia. Są małe i zbite w jedność tworząc jakąś nieokreśloną masę brzydkiego koloru. Z bajką napewno nie ma to wiele wspólnego. Dałbym te koniki jakoś bardziej widoczne i troszkę mniej tego błota.
    Nie chciałem pokazać tu tylko koników, chodziło o ogólny klimat tego miejsca w deszczowy, mglisty wieczór. Mi akurat kojarzący się trochę baśniowo i tajemniczo, ale każdy może interpretować to zdjęcie inaczej Co do kadru, mam też kilka innych, wybrałem ten bo akurat tu koniki "pozowały" najładniej. Czasami w ogóle ich nie widać lub są w ciągłym ruchu, więc na dobry kadr trzeba często "polować"

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

porządne fotki
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Jedynka jest ciekawa. Jednak mam wrażenie, że nieco więcej światła by się przydało.
    Za to kierunek obróbki dwójki jest dla mnie rewelacyjny. Świetnie to wygląda.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów