Oj tak - dobre![]()
Szukaj
Oj tak - dobre![]()
A niech mnie! Ale miałem liczną wizytację...Wielkie dzięki za komentarze
![]()
Musze przyznać, że bliżej jesteś "prawdy" na swojej wersji, zwłaszcza jeżeli chodzi o podłogę. Dziwny kolor gleby jest na Baraniej... Ja celowo uciekłem z tego czerwonego podbarwienia ziemi. Raz, że znowu trzeba byłoby się tłumaczyć z przedobrzonej saturacjiDwa, że jakoś ten stonowany i mało agresywny (wcześniej czerwonawy) kolor podłogi bardziej mz wstrzelił się w całość kompozycji. Powtórzę, odzyskałeś faktyczny kolor podłoża na tym zdjęciu. Ciekawe skąd wiedziałeś jak tam faktycznie było...?
Dzięki Andrzej za tę wersję
![]()
No przyznam, że wersja Borregada lepsza jest![]()
Ta fota miała trochę charakter "interwencyjny". Miałem zamiar przybliżyć szerszemu gronu - nie boję się użyć tego słowa- kataklizm, jaki rozgrywa się w drzewostanie Beskidów, a zwłaszcza w masywie Baraniej Góry. Dlatego też proszę o wyrozumiałość przy moich niewątpliwych błędach kompozycyjnych na tej focie... Mnie najbardziej denerwuje fragment drzewa w PD, który zapomniałem wywalić... (kurka, Krzysiek, bo nas za "drwali" wezmą)![]()
![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami