Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Smutne...

Domyślnie

A niech mnie! Ale miałem liczną wizytację... Wielkie dzięki za komentarze

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Zgadza się..natomiast WB...,ale ja mam jobla na tym punkcie..,widziałbym prawie tak...

http://www.iv.pl/images/sdp63ae6deaeuvsxqyk.jpg
    Musze przyznać, że bliżej jesteś "prawdy" na swojej wersji, zwłaszcza jeżeli chodzi o podłogę. Dziwny kolor gleby jest na Baraniej... Ja celowo uciekłem z tego czerwonego podbarwienia ziemi. Raz, że znowu trzeba byłoby się tłumaczyć z przedobrzonej saturacji Dwa, że jakoś ten stonowany i mało agresywny (wcześniej czerwonawy) kolor podłogi bardziej mz wstrzelił się w całość kompozycji. Powtórzę, odzyskałeś faktyczny kolor podłoża na tym zdjęciu. Ciekawe skąd wiedziałeś jak tam faktycznie było...? Dzięki Andrzej za tę wersję

Domyślnie

No przyznam, że wersja Borregada lepsza jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Kolorystyka bardzo mi pasuje ,zreszta to mi wlasnie podoba sie najbardziej w twoich pracach...ale akurat w tej fotce nie pasuje mi pierwszy plan ( pojedynczo rozrzucone drzewa),odciaga uwage od niesamowitego spektaklu jaki tworza chmury w glebi zdjecia...wiec niestety fotka mnie nie przekonuje tak do konca...
    Ta fota miała trochę charakter "interwencyjny". Miałem zamiar przybliżyć szerszemu gronu - nie boję się użyć tego słowa- kataklizm, jaki rozgrywa się w drzewostanie Beskidów, a zwłaszcza w masywie Baraniej Góry. Dlatego też proszę o wyrozumiałość przy moich niewątpliwych błędach kompozycyjnych na tej focie... Mnie najbardziej denerwuje fragment drzewa w PD, który zapomniałem wywalić... (kurka, Krzysiek, bo nas za "drwali" wezmą)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Ta fota miała trochę charakter "interwencyjny". Miałem zamiar przybliżyć szerszemu gronu - nie boję się użyć tego słowa- kataklizm, jaki rozgrywa się w drzewostanie Beskidów, a zwłaszcza w masywie Baraniej Góry. Dlatego też proszę o wyrozumiałość przy moich niewątpliwych błędach kompozycyjnych na tej focie... Mnie najbardziej denerwuje fragment drzewa w PD, który zapomniałem wywalić... (kurka, Krzysiek, bo nas za "drwali" wezmą)
    Kontynuujac drwalowe rozwazania. Jak napisales o tym kataklizmie drzewostanu...to,hmm...fotka nabrala nowego dodatkowego wyrazu,takie inne, drugie spojrzenie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów