Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Bardzo stary...

Domyślnie

Mnie też 3 najbardziej pasuje, ... ale światełko na 1 jeszcze chyba ładniejsze
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Nie znam sie na tego typu zdjeciach, ale moge napisac tyle, że cos w nich jest i podobaja sie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Nie znam sie na tego typu zdjeciach, ale moge napisac tyle, że cos w nich jest i podobaja sie.
    I ja też się nie znam, ale bardzo chciałem spróbować. Podobają mi się stare cmentarze, a przede wszystkim atmosfera tam panująca.
    Objeździłem kawał okolicy fotografując różne cmentarze, jednak na naszym Śląsku Opolskim wszystko musi być elegancko, prosto, czysto i schludnie - niestety cmentarze także .
    Tylko jeden, który IMO zasługiwał na dłuższą uwagę zaprezentowałem na forum. Malutki, niedaleko (właściwie codziennie mijany w drodze do pracy), jedyny minus to to, że jakiś "mądry" ogrodził go z trzech stron "piękną" błękitną siatką .
    I z stąd te jednak trochę ciasne i pionowe kadry. Co do cieni i winiety IMO dodaje klimatu. Starałem się chociaż trochę oddać tą specyficzną atmosferę malutkiej, starej nekropolii, a czy wyszło to Wy najlepiej oceniacie...

Dzięki za wszystkie odwiedziny i komentarze .

P.S. Myślę, że na pewno tam wrócę o innej porze...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów