Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Babia Gora

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pX Zobacz posta
    Razi mnie niekonsekwencja w obróbce w serii
    wiesz obrobka obrobka, a swiatlo swiatlem, nie da rady tego zalatwic nawet stosujac dokladnie te same kroki do kazdego zdjecia. podczas calej tej serii padal deszcz, nawet na niektorych fotach widac jeszcze krople, ktore co minute scieralem z filtra... momentami bylo bardzo jasno, a byly momenty jakby sie juz sciemnialo. zgodze sie natomiast co do tonacji, ale poprawie to, bo czesc jest za mocno zolta, zapomnialem je odesaturowac o 50%.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    a dla mnie najsłabsza. przez te druty energetyczne. wtedy (XIX w) ich jeszcze nie było i to zakłóca taki stary klimat.
    tak sie sklada ze zyjemy w XXI wieku a nie XIX
    a najlepsza odpowiedzia na zarzut do tego zdjecia niech bedzie cytat z innego forum pod tym zdjeciem: "żyjemy w XXI w i są już one elementem krajobrazu, to włąśnie one świadczą o zacofanej technologi przesyłu energii i bardzo pasują do scenerii...".

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    a dla mnie najsłabsza. przez te druty energetyczne. wtedy (XIX w) ich jeszcze nie było i to zakłóca taki stary klimat.
    reszta świetna.
    mylisz się...właśnie mam przed oczyma widokówkę z początku XXw z moich mysłakowic, na której w centralnym miejscu stoi słup energetyczny
    a w tym ujęciu, druty akurat wcale nie przeszkadzają
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Madziulek
    Gość

Domyślnie

jak dla mnie wszytkie świetne
    taka Nasza Polska Wies

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów