Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

Zaktualizuj sterowniki do mobo. Powinno pomoc.
    D90 + słoik po Kieleckim

Domyślnie

A jaki system masz w kompie? I czy w innych, które próbowałaś jest taki sam?
    Piotr

Oszczędny w słowach Awatar burgerqueen
    Miasto
    Oborniki/Poznań/Bytom

Domyślnie

tylko, że czytnik ma problem tylko z tą własnie kartą..dziwne bardzo.

Domyślnie

A co w tym dziwnego? Mało to wątków na forum o kartach noname, które wyczyniają cuda?
    D90 jest dosyć grymaśny, jeżeli idzie o karty, jak się okazuje twój czytnik też.
    Piotr

Oszczędny w słowach Awatar burgerqueen
    Miasto
    Oborniki/Poznań/Bytom

Domyślnie

faktycznie jest grymaśny..system mam..z tego co wyczytalam speed xp pro 2008 (?) troche mnie zawodzi też pod innymi względami więc może to i jego wina.

subek
    Gość

Domyślnie

Próbował ktoś podpiąć aparat pod PS3? Pod komputerem nie miałem nigdy problemu (może dlatego, że korzystam tylko z Linuxa), a pod PS3 to pierwszy aparat którego mi nie wykrywa.

Domyślnie

Miałem problem z podłączeniem aparatu do komputera jak próbowałem korzystać z gniazd USB wyprowadzonych z przodu obudowy komputera. Problem znikł po podłączeniu aparatu do głównych slotów USB wyprowadzonych z tyłu komputera. (oczywiście dotyczyło to komputera stacjonarnego, z laptopem nie miałem problemów, wszystkie gniazda USB "widziały" aparat.)
    Nikon D90+AF-S DX VR 18-300 f/3.5-5.6G+AF-S 50 f1.4G+SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burgerqueen Zobacz posta
    faktycznie jest grymaśny..system mam..z tego co wyczytalam speed xp pro 2008 (?) troche mnie zawodzi też pod innymi względami więc może to i jego wina.
    Co do systemu, zapewne jest nim jedna z przeróbek Windows XP. Oryginalny Windows XP to Home lub Professional, speed 2008 nie istnieje

Podobny problem miałem z kartą SanDisk, która okazała się podróbką.

Pozdrawiam.

Domyślnie

U mnie jest podobnie , czyli czytnik również nie widzi 4 gigowej , podczas gdy 2 i 1 Gb. zczytuje bez problemu.
    Ami , Smiena , Zenit , Pentax , Nikon i znowu Nikon
    D7100 , N16-85VR , N50/1,8 , S150/2.8 , SB600 , MF055+804RC2

Domyślnie

Może mieć to związek z tym, że te karty 1, 2 GB są np. zwykłymi SD... natomiast ta 4GB może być już SDHC... Poza tym czytniki kart... też bywają kapryśne... :/ Najłatwiej posprawdzać na innym kompie... tak czytnik jak i aparat...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów